This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A CBA tulajdonosai az önreklámozás zsenijei

Ma minden divatos, aminek köze van a CBA-hoz, csak azért, mert a tulajdonosai Rákosi Mátyásként imádják a miniszterelnököt. Ez a céges induló is nyilván csengőhangként fogja végezni.

Advertisement

Mi volt eddig? A tényleg legdurvább politikabuzikat kivéve kutyát nem érdekelte a CBA. Ki foglalkozna egy proli üzletlánccal, aminek Príma néven vannak nem annyira proli üzletei is? És ahol olyan szar nejlonzacskót adnak, aminek egy nagyobb evezőtoll súlya is leszakítja a fülét?

Ma meg mi van? Előkerül bármi, de tényleg bármi, aminek köze van a CBA-hoz, és azonnal menő lesz, ezrek osztják, tízezrek küldözgetik. Ez lett a sorsa a CBA indulójának is, Kása Józsi és zenekara előadásában. És mi kellett mindehhez? Egy pár soros levél, amit a tulaj 5 perc alatt lediktált a titkárnőjének. Ezt a hatékonyságot maga Klapka György is megirigyelhetné!

Advertisement

Pedig ez a CBA-dal akkor már sokkal jobb a Bruti-Vida-duótól, úgyis mint A CBA-ban láttalak meg tégedet / úgy tűnt hogy nem vagy nagyon elégedett / A kézikocsi benyelte a százasod / Nem gondoltad akkor, hogy megházasodj

Ha meg van kisgyereked, akkor inkább ezzel vezesd be a CBA-divat világába:

De a legjobb, ha vigyázol a CBA-val, mert mi van, ha mondjuk liberálisnak néz a biztonsági őr, és eszébe jut a tulaj körlevele.

Share This Story

Get our newsletter