Tóth Sándor alelnök úszott a fiával a nagyközönségtől elzárt vadiúj medencében. A helyszínen a jegyszedők még azt mondták, a klubelnök az – aki Szatmáry Kristóf fideszes képviselő.

Nálam nagyobb szerencséje volt a BVSC titkárságán az Origónak, ők tudtak beszélni Tóth alenökkel arról, hogy miként is történt a híressé vált Bástya elvtársos jelenet.

Ha nem olvastad volna az előzményeket: Ad Libitum mikroblogger beszámolója alapján a Cink is megírta, hogy vasárnap nem engedték be a közönséget a BVSC-uszoda frissen elkészült új medencéjébe, miközben az üvegfalon át látszott, hogy két ember ott úszkál. Amikor a vendégek ezt szóvá tették a pénztárban, azt a választ kapták, hogy a medence még nincs nyitva a nagyközönségnek, aki odabent fürdik, az a klub elnöke és a fia.

Tóth a sztorit minden ízében megerősítette az Origónak, azzal a megjegyzéssel, hogy az úszó nem Szatmáry képviselő-klubelnök volt, hanem ő maga, vagyis a pénztáros rosszul tájékoztatta Ad Libitumot. Eszerint nem ismerte fel a saját munkaadóját, összekeverte őt a helyettesével.

Advertisement