Itt a választások utáni napok nagy kérdése: melyik volt a keményebb a két tévés ámokfutás közül? Itt és most zajlik a médiatörténet! Szavazz!

Két, külön-külön is médiatörténeti durvaságú interjút adott le rövid időn belül a választási eredményektől a jelek szerint fejben totálisan megsemmisült ATV.

Havas Henrik úgy beszélgetett G. Fodor Gábor politológussal, mint egy kocsmapultnál ágáló proli, nem hagyta megszólalni, hömbörgött, irtózatos ostobaságokat beszélt, totál tájékozatlan volt, amit olyan ijesztő agresszivitással pótolt, hogy a végén a legendás Orbán-nyaló kormánypolitológus okos, szellemes, vicces figuraként távozhatott a stúdióból. GFG mennybemenesztése lehetetlen feladatnak tűnt, a jelek szerint totál a végét járó Havasnak ez simán sikerült.

Kálmán Olga tévés uralkodónő képtelen volt elfogadni, hogy Schiffer Andrásnak más a véleménye a Szabadság téri nácimegszállás-emlékműről, mint neki, ezért elő adásban rátámadt, mint egy népbírósági ügyész, majd meghökkentően személyeskedő támadást indított ellene, sőt egy adott ponton még le is jobbikosozta. (A videó itt nézhető meg.)

Advertisement

Máskor egy év alatt akad két ilyen bomba tévéadás, most meg ez a heti termés egy része. De melyik kerül majd be a médiatörténetbe a Választások Utáni Kultúrharcos Agresszió mintapéldányának? Erről a szavazatoddal mondhatsz véleményt.

Mielőtt ikszelnél, itt van 5 érv Havas mellett:

- Nyitó monológ egy részeg taxis modorában, ami az instant legendássá váló "dehát hogy nemszakad rá az ég Orbán Viktorra?" kérdéssel zárul

- Így minősíti a beszélgetőpartnere által használt hasonlatot: "Havas: Ez egy rossz metafora volt, nagyon rossz volt. Úgy látszik, nincs otthon a futballban. Én igen. GFG: Szeretem a focit. Havas: Ja, mint Dávid Ibolya, igen, akkor maga is ki fog esni a politikából ezzel a mentalitással."

- "Én hol vagyok a baloldalon? (..) Én magának szinte pszichiátere vagyok. Próbálja már maga előtt látni az üres szektorokat."

- "Ez nem tudom, hogy Budai Gyula volt-e vagy Papcsák Ferenc, de körülbelül jellemző."

- "Maga miért nem olvas Spirót? Elvi alapon vagy baja Spiróval? (..) Vagy nem olvasunk?"

Advertisement

És itt van 5 Kálmán Olga mellett:

- A hüllőszerűen visszafogott Schiffer kinos cseszegetése: "Kire mérges? Rám? Mindenkire? De, látom, hogy mérges. Iszonyatosan látom, hogy feszült, haragszik, látom. Egyszerűem látom, de nem csak én látom."

- Lejobbikosozza az interjúalanyt, mert az túlzónak tartja az emlékmű körüli tiltakozást.

- "Azt a választ nem fogadom el, hogy"

- "Nem lehet azt mondani, hogy sokkal fontosabb a munkahelyteremtés"

- Szemforgatás és grimaszolás az interjúalany véleményét hallva.

Szavazz, ki volt a durvább, ha láttad mindkettőt!