A bunda√ľgy egyik koronatan√ļja szerint a lebuk√°sok √≥ta is minden ugyan√ļgy folyik tov√°bb a magyar fociban, a t√©rs√©g√ľnkben pedig h√°romezer meccset is manipul√°lhattak.

L. Kolos kor√°bban j√°t√©kvezetŇĎ volt √©s t√∂bb t√°rs√°val egy√ľtt bukott meg bunda√ľgyben. De v√°dalkut k√∂thetett, mert h√©tfŇĎn m√°r nem v√°dlottk√©nt, hanem tan√ļk√©nt besz√©lt a b√≠r√≥s√°g elŇĎtt. A f√©rfi - aki azt is k√∂z√∂lte, hogy megfenyegett√©k, hogy hallgasson - 2010-ben, egy Vasas-Felcs√ļt U19-es meccsen kapott elŇĎsz√∂r p√©nzt, 200 ezer forintot, de k√©sŇĎbb, nemzetk√∂zi meccs ut√°n elŇĎfordult, hogy 20 ezer doll√°rt tehetett zsebre. A magyar akad√©miai rendszer nevelŇĎerej√©t mutatja, hogy pont a minisztereln√∂ki mintaakad√©mia csapata volt az egyik √©rintett L. bundasz√ľzess√©g√©nek elveszt√©sekor.

Ha a 3 ezres sz√°m ak√°r hozz√°vetŇĎleg is stimmel, akkor az eg√©sz k√∂rzetbeli futball l√©nyeg√©ben a fogad√°si csal√°sok lebonyol√≠t√°sa v√©gett l√©tezik. Ez bennem akt√≠v drukkerk√©nt az√©rt felmer√ľlt m√°r nem egyszer. (via Blikk)

Kép: fortepan / fortepan