Mint egy vihog√≥ ovis, √ļgy √≠rtak cikket arr√≥l, hogy az ismert √©nekes egy f√©rfival √©l egy√ľtt. Viccnek nevezik, ha egy f√©rfi egy m√°sikkal van kapcsolatban. A Blikk eddig mintha nem lett volna sand√°n buziz√≥s, alp√°ri revolverlap.

Megmagyar√°zhatatlan hangv√©telŇĪ cikket k√∂z√∂lt a Blikk arr√≥l, hogy k√≠v√°ncsiak voltak, mi a helyzet √Ādok Zolival, a kor√°bban tehets√©gkutat√≥n feltŇĪnt, az√≥ta √≥ce√°nj√°r√≥n √©neklŇĎ √©nekessel, ez√©rt r√°kerestek a neten, √©s meglepŇĎdtek:

Az √©nekes-t√°ncos egy ideje Zoltan Bond n√©ven szerepel a vil√°g legnagyobb, t√∂bb mint egymilli√°rd embert t√∂m√∂r√≠tŇĎ k√∂z√∂ss√©gi oldal√°n, illetve egy roppant √©rdekes bejegyz√©sre is bukkantunk, amely szerint p√°rkapcsolatban √©l egy ausztr√°l f√©rfival!

A ‚Äúroppant √©rdekes‚ÄĚ fordulat mintha arra utalna, hogy a Blikknek probl√©m√°t okoz a f√©rfi-f√©rfi kapcsolat. A k√∂vetkezŇĎ mondatb√≥l kider√ľl, hogy t√©nyleg ez a helyzet:

B√°r meglehet, hogy az eg√©sz csak vicc, √©s a f√©rfi √≠gy akarja megnevettetni az ismerŇĎseit, hogy az In ¬≠Relationship (p√°rkapcsolatban) funkci√≥t t√ľnteti fel, mindenesetre √©rdekes a dolog.

Fel is h√≠vt√°k, de ŇĎ elh√°r√≠totta ŇĎket:

V√©g√ľl siker√ľlt felkutatnunk Zolit, √©s telefonon el is √©rt√ľk, √°m k√∂sz√∂nte az √©rdeklŇĎd√©st, √©s azt mondta, hogy nem szeretne mag√°r√≥l nyilatkozni.

Advertisement

De a Blikk ettŇĎl sem hŇĎk√∂lt meg:

Annyit viszont siker√ľlt kider√≠ten√ľnk, hogy p√°r napja ism√©t Magyarorsz√°gon nyaral, r√°ad√°sul √©ppen annak a fiatalembernek a t√°rsas√°g√°ban t√∂lti az idŇĎt, akivel az internetes profilja szerint kapcsolatban van.

Vagyis a Blikk valakirŇĎl a saj√°t sz√°nd√©ka ellen√©re homoszexu√°lisk√©nt √≠r, r√°ad√°sul nem is egyenesen, hanem gyermeteg m√≥don sejtetve. Ezt nem is √©rtem, vagyis √©rtem, de a Blikk eddig mintha nem lett volna buziz√≥s, alp√°ri revolverlap. H√°t most az lett, innen gratul√°lunk hozz√°, tov√°bbi j√≥ lebuktat√°sokat √©s sz√≠vbŇĎl j√∂vŇĎ hahot√°z√°sokat minden blikkes buzivad√°sznak!