Mint egy vihogó ovis, úgy írtak cikket arról, hogy az ismert énekes egy férfival él együtt. Viccnek nevezik, ha egy férfi egy másikkal van kapcsolatban. A Blikk eddig mintha nem lett volna sandán buzizós, alpári revolverlap.

Megmagyarázhatatlan hangvételű cikket közölt a Blikk arról, hogy kíváncsiak voltak, mi a helyzet Ádok Zolival, a korábban tehetségkutatón feltűnt, azóta óceánjárón éneklő énekessel, ezért rákerestek a neten, és meglepődtek:

Az énekes-táncos egy ideje Zoltan Bond néven szerepel a világ legnagyobb, több mint egymilliárd embert tömörítő közösségi oldalán, illetve egy roppant érdekes bejegyzésre is bukkantunk, amely szerint párkapcsolatban él egy ausztrál férfival!

A “roppant érdekes” fordulat mintha arra utalna, hogy a Blikknek problémát okoz a férfi-férfi kapcsolat. A következő mondatból kiderül, hogy tényleg ez a helyzet:

Bár meglehet, hogy az egész csak vicc, és a férfi így akarja megnevettetni az ismerőseit, hogy az In ­Relationship (párkapcsolatban) funkciót tünteti fel, mindenesetre érdekes a dolog.

Advertisement

Fel is hívták, de ő elhárította őket:

Végül sikerült felkutatnunk Zolit, és telefonon el is értük, ám köszönte az érdeklődést, és azt mondta, hogy nem szeretne magáról nyilatkozni.

Advertisement

De a Blikk ettől sem hőkölt meg:

Annyit viszont sikerült kiderítenünk, hogy pár napja ismét Magyarországon nyaral, ráadásul éppen annak a fiatalembernek a társaságában tölti az időt, akivel az internetes profilja szerint kapcsolatban van.

Advertisement

Vagyis a Blikk valakiről a saját szándéka ellenére homoszexuálisként ír, ráadásul nem is egyenesen, hanem gyermeteg módon sejtetve. Ezt nem is értem, vagyis értem, de a Blikk eddig mintha nem lett volna buzizós, alpári revolverlap. Hát most az lett, innen gratulálunk hozzá, további jó lebuktatásokat és szívből jövő hahotázásokat minden blikkes buzivadásznak!