A Blikk sokkoló bunkósága: melegekre vadászik a bulvárlap

Illustration for article titled A Blikk sokkoló bunkósága: melegekre vadászik a bulvárlap

Mint egy vihogó ovis, úgy írtak cikket arról, hogy az ismert énekes egy férfival él együtt. Viccnek nevezik, ha egy férfi egy másikkal van kapcsolatban. A Blikk eddig mintha nem lett volna sandán buzizós, alpári revolverlap.

Advertisement

Megmagyarázhatatlan hangvételű cikket közölt a Blikk arról, hogy kíváncsiak voltak, mi a helyzet Ádok Zolival, a korábban tehetségkutatón feltűnt, azóta óceánjárón éneklő énekessel, ezért rákerestek a neten, és meglepődtek:

Az énekes-táncos egy ideje Zoltan Bond néven szerepel a világ legnagyobb, több mint egymilliárd embert tömörítő közösségi oldalán, illetve egy roppant érdekes bejegyzésre is bukkantunk, amely szerint párkapcsolatban él egy ausztrál férfival!

Advertisement

A “roppant érdekes” fordulat mintha arra utalna, hogy a Blikknek problémát okoz a férfi-férfi kapcsolat. A következő mondatból kiderül, hogy tényleg ez a helyzet:

Bár meglehet, hogy az egész csak vicc, és a férfi így akarja megnevettetni az ismerőseit, hogy az In ­Relationship (párkapcsolatban) funkciót tünteti fel, mindenesetre érdekes a dolog.

Advertisement

Fel is hívták, de ő elhárította őket:

Végül sikerült felkutatnunk Zolit, és telefonon el is értük, ám köszönte az érdeklődést, és azt mondta, hogy nem szeretne magáról nyilatkozni.

Advertisement

De a Blikk ettől sem hőkölt meg:

Annyit viszont sikerült kiderítenünk, hogy pár napja ismét Magyarországon nyaral, ráadásul éppen annak a fiatalembernek a társaságában tölti az időt, akivel az internetes profilja szerint kapcsolatban van.

Advertisement

Vagyis a Blikk valakiről a saját szándéka ellenére homoszexuálisként ír, ráadásul nem is egyenesen, hanem gyermeteg módon sejtetve. Ezt nem is értem, vagyis értem, de a Blikk eddig mintha nem lett volna buzizós, alpári revolverlap. Hát most az lett, innen gratulálunk hozzá, további jó lebuktatásokat és szívből jövő hahotázásokat minden blikkes buzivadásznak!

Share This Story

Get our newsletter