Most jöttem a 12 év rabszolgaság sajtóvetítéséről, szóval nem bírok elmenni szó nélkül a mai Blikk címlapján, ami felháborodottan hirdeti, hogy az X-Faktor harmadik helyezettje egy, figyelem, fekete férfival csókolózott! Egy magyar hölgy! Egy fekete férfival! Megáll az ész! Ráadásul itt történt Budapesten! A szemünk előtt!

Persze a sztori elvileg az, hogy Krasznai bárkivel is csókolózott, mert a barátja éppen Londonban dolgozik, miközben ő a képek tanúsága szerint itthon szeretget egy más férfit, de a Blikk nem győz azon pattogni, hogy egy fekete férfiről van szó. Pedig a történet szempontjából teljesen mindegy, hogy az egyébként ötven-hatvan körüli férfi éppen fekete, sárga, okker, hamuszínű vagy mondjuk pirospöttyös, valami miatt a bulvárlap mégis prominens helyen emlegeti. Ugyanakkora lenne elvileg a jelentősége annak, ha a cikkben kicserélnénk a feketét mondjuk ismeretlenre, vagy rejtélyesre.

Az online változatba nem került be, de a Blikk egy képaláírásban is kiemeli, hogy igen, idősebb és fekete férfiról van szó, nem nyomdahiba, Magyarország kereskedelmi csalogánya tényleg összeszűrte a levet egy négussal. Már feltéve azt, hogy Krasznai Tündéről van szó a képeken, és nem csak egy magyar leányzóról. Bár nyilván akkor is felháborítónak tartaná a Blikk.

Mondjuk mindez egy olyan újságban történt, ahol kihozták a nap nyertesének Hernádi Zsolt Mol-vezérigazgatót, amiért 10340 Mol-részvényt vásárolt 14498 forintos átlagáron, így a tulajdonában 190491 Mol-részvény van jelenleg. Szép munka volt, Zsolt!