Hatalmasat esett a londoni biciklista, akit munk√°ba menet oldalba kapott egy aut√≥. Szerencs√©re z√ļz√≥d√°sokkal meg√ļszta, pedig biciklij√©vel egy√ľtt hatalmasat rep√ľlt.

London egyik keleti elŇĎv√°ros√°ban, Romfordban t√∂rt√©nt a baleset, a biciklista m√°sodszor ment √≠gy munk√°ba vonat helyett. Saj√°t elmond√°sa szerint a szemerk√©lŇĎ esŇĎben k√∂r√ľlbel√ľl 35 km/h-val ment, amikor egy balkanyarban jobbr√≥l belej√∂tt egy fekete Citro√ęn.

Neh√©z elk√©pzelni, hogy az aut√≥t vezetŇĎ nŇĎ nem l√°tta a 180 centin√©l is magasabb, vak√≠t√≥ k√©k dzsekiben tekerŇĎ biciklist√°t, de j√≥l l√°tszik, hogy ennek ellen√©re vid√°man √°tv√°g az √ļton.

A biciklist√°t nyakmerev√≠tŇĎben sz√°ll√≠tott√°k el a baleset helysz√≠n√©rŇĎl, de a r√∂ntgenfelv√©telekrŇĎl kider√ľlt, hogy a dr√°mai szalt√≥ban csak z√ļz√≥d√°sokat szenvedett. A sofŇĎr a helysz√≠nen elismerte v√©ts√©g√©t ‚Äď k√ľl√∂n√∂sen, amikor megtudta, hogy vide√≥ van az eg√©szrŇĎl ‚Äď, azt√°n a biztos√≠t√≥ elŇĎtt m√°r m√°st mondott. Persze a vide√≥t a biztos√≠t√≥ is l√°tta, √ļgyhogy h√°rom h√©ttel k√©sŇĎbb j√∂tt is a csekk.

Forr√°s: Youtube