A barcás Jordi Albát földig verte a partjelző!

Ha nem használtam volna el ma már a bréking szót címben, most igazán használhattam volna. Igaz, Jordi Albának nem tört el semmije, viszont akkorát fetrengett az aktus után, mintha minimum sárgát szeretne kikövetelni az őt inzultáló sporttársnak. De ilyen szabály nincs.

Advertisement

Az eset az Atletico Madrid–Barcelona kupameccsen történt, a védő partvonalon kívülre keveredett, az asszisztens karját felemelve irányt jelzett, majd pont akkor engedte le zászlaját gyors mozdulattal, amikor a játékos a hóna alatt visszatért volna a pályára. Utána jött a fetrengés, amit azonban szerencsére gyors gyógyulás követett.

Advertisement

A meccs amúgy nem volt rossz, pontosabban, az első félidőben pörögtek a srácok rendesen, Torres már az első percben vezetést szerzett, ám szünetig 3-2-re fordított a Barcelona, mely az odavágót is nyerte 1-0-ra, így a továbbjutás kérdése kb. el is dőlt. Annyira, hogy a második felvonásban már nem esett gól. Ide tartozik még, hogy volt befújt nem tizenegyes és be nem fújt tizenegyes, ami után gól lett a kontrából, szóval egyébként sem tétlenkedtek a bírók.

Share This Story

Get our newsletter