Ha nem haszn√°ltam volna el ma m√°r a br√©king sz√≥t c√≠mben, most igaz√°n haszn√°lhattam volna. Igaz, Jordi Alb√°nak nem t√∂rt el semmije, viszont akkor√°t fetrengett az aktus ut√°n, mintha minimum s√°rg√°t szeretne kik√∂vetelni az ŇĎt inzult√°l√≥ sportt√°rsnak. De ilyen szab√°ly nincs.

Az eset az Atletico Madrid‚ÄďBarcelona kupameccsen t√∂rt√©nt, a v√©dŇĎ partvonalon k√≠v√ľlre keveredett, az asszisztens karj√°t felemelve ir√°nyt jelzett, majd pont akkor engedte le z√°szlaj√°t gyors mozdulattal, amikor a j√°t√©kos a h√≥na alatt visszat√©rt volna a p√°ly√°ra. Ut√°na j√∂tt a fetreng√©s, amit azonban szerencs√©re gyors gy√≥gyul√°s k√∂vetett.

A meccs am√ļgy nem volt rossz, pontosabban, az elsŇĎ f√©lidŇĎben p√∂r√∂gtek a sr√°cok rendesen, Torres m√°r az elsŇĎ percben vezet√©st szerzett, √°m sz√ľnetig 3-2-re ford√≠tott a Barcelona, mely az odav√°g√≥t is nyerte 1-0-ra, √≠gy a tov√°bbjut√°s k√©rd√©se kb. el is dŇĎlt. Annyira, hogy a m√°sodik felvon√°sban m√°r nem esett g√≥l. Ide tartozik m√©g, hogy volt bef√ļjt nem tizenegyes √©s be nem f√ļjt tizenegyes, ami ut√°n g√≥l lett a kontr√°b√≥l, sz√≥val egy√©bk√©nt sem t√©tlenkedtek a b√≠r√≥k.