L√°zad√°sr√≥l √©s szabads√°gharcr√≥l √©rtekeznek, Molotov-kokt√©lr√≥l posztolnak k√©pet, isten√≠tik a robbant√≥t. A csoport alap√≠t√≥ja a Moln√°r F. √Ārp√°d-f√©le H√≠rh√°tt√©r Multim√©dia, de jelen vannak p√©ld√°ul Kopp√°ny csoportosok √©s SoDi, a neten √∂nkiel√©g√≠tŇĎ jobbos blogger is.

Pillanatnyilag a legt√ľzesebb olvasm√°ny a neten a nagyszerŇĪen elnevezett 3 MILLI√ďAN A BANKROBBANT√ĀSOK√ČRT fb-csoport. Az alap√≠t√≥ H√≠rh√°tt√©r Multim√©dia egy olyan vide√≥s "t√©nyfelt√°r√≥ csapat", amelyik az amerikai korm√°ny titkos agysugaraz√°s√°t leleplezŇĎ Echelon-tan√ļkb√≥l √°ll, √©s Moln√°r F. √Ārp√°ddal az √©len a magyar netes folkl√≥r fontos szereplŇĎje.

Ezzel a szöveggel indították el a csoportot:

Ma hajnalban, 4 √≥ra 18 perckor sikeres robbant√°st hajtottak v√©gre t√∂bb budapesti bankfi√≥k elŇĎtt. A legnagyobb "k√°r" a CIB bank √©p√ľlet√©ben keletkezett, de a vele szomsz√©dos Budapest Bank is megs√©r√ľlt.

A 3 MILLI√ďAN A BANKROBBANT√ĀSOK√ČRT szervezet tov√°bbi sikeres √©s eredm√©nyekben gazdag terrorelh√°r√≠t√≥ √©s hazafias munk√°t k√≠v√°n a szervezŇĎnek/szervezŇĎknek!

Fontos, hogy az aktív ellenállás ezen és hasonló, nyugaton már régóta elterjedt formái Magyarországon is mind szélesebb körben megvalósuljanak.

√Čljen a szabads√°gharc, √©ljen a haza!

Az fb-csoporthoz csatlakozott SoDi, vagyis Kiss Endre Farkas, a melegporn√≥z√°ssal is h√≠rbe hozott sz√©lsŇĎjobboldali webkr√≥nik√°s, aki az ut√≥bbi idŇĎben egy rak√°s devizak√°rosult-esem√©nyrŇĎl tud√≥s√≠tott √©lŇĎben.

Advertisement

Update: Kiss az elŇĎbb itt, ennek a posztnak a kommentjei k√∂z√∂tt pontos√≠tott:

Nem "csatlakoztam" a Facebook-csoporthoz.

Engem ahhoz √ļgy adtak hozz√°.

Kiss a saj√°t fb-fal√°n az elŇĎbb ezt posztolta:

L√°tom, az, hogy m√©gsem teljesen birka n√©p a magyar, nem csak az √©n napomat aranyozta be m√°r r√∂gt√∂n √©bred√©s ut√°n, hanem m√°sok is (P√≥ka Laci, Moln√°r F. √Ārp√°d, stb...) szint√©n ahhoz k√∂zeli euf√≥ri√°t √©reznek, mint amikor 2002-ben a Buhadh√°zy-f√©le h√≠dblok√°d idej√©n (amikor m√©g Kroko tan√°r √ļr is szem√©lyesen r√ļgott le a motorj√°r√≥l egy erŇĎszakos rendŇĎrt), vagy amikor 2006 ŇĎsz√©n megmutatta a magyar: m√©g nem veszett ki belŇĎle '56 szelleme.

Advertisement

Kiss ugyanakkor óvatos duhaj, a "3 millióan a bankrobbantásokért"-ba ezt kommentelte kábé ugyanakkor:

A csoport c√≠m√©hez csak annyit, hogy - amilyen ostob√°k a hatalom jog√°szai - k√∂nnyen √©rtelmezhetn√©k azt bŇĪncselekm√©nyre val√≥ ny√≠lt felh√≠v√°sk√©nt, ez√©rt javaslok az adminisztr√°toroknak alternat√≠vak√©nt valami olyan c√≠met, ami kifejezi ugyan a szolidarit√°sunkat valamennyi elkeseredett, √©s ez√©rt az √∂ngyilkoss√°g helyett a tevŇĎleges ellen√°ll√°st v√°laszt√≥ devizahiteles √°ldozat fel√©, ugyanakkor nincs benne, hogy b√°rkit is konkr√©tan ennek a folytat√°s√°ra h√≠vn√°nk fel. A mostani c√≠m jelenlegi form√°j√°ban az √©n jog√©rz√©kemnek kicsit necces.

Advertisement

A fenti Molotov-kokt√©los k√©pet a Debrecen Kopp√°ny Csoport nevŇĪ felhaszn√°l√≥ t√∂lt√∂tte fel.

A tov√°bbi fejlem√©nyekrŇĎl besz√°molunk!

(A tippért nagy köszönet Benedeknek)