Illustration for article titled ​A bankrobbantást támogató Facebook-csoport alakult (frissítve)

Lázadásról és szabadságharcról értekeznek, Molotov-koktélról posztolnak képet, istenítik a robbantót. A csoport alapítója a Molnár F. Árpád-féle Hírháttér Multimédia, de jelen vannak például Koppány csoportosok és SoDi, a neten önkielégítő jobbos blogger is.

Advertisement

Pillanatnyilag a legtüzesebb olvasmány a neten a nagyszerűen elnevezett 3 MILLIÓAN A BANKROBBANTÁSOKÉRT fb-csoport. Az alapító Hírháttér Multimédia egy olyan videós "tényfeltáró csapat", amelyik az amerikai kormány titkos agysugarazását leleplező Echelon-tanúkból áll, és Molnár F. Árpáddal az élen a magyar netes folklór fontos szereplője.

Advertisement

Ezzel a szöveggel indították el a csoportot:

Ma hajnalban, 4 óra 18 perckor sikeres robbantást hajtottak végre több budapesti bankfiók előtt. A legnagyobb "kár" a CIB bank épületében keletkezett, de a vele szomszédos Budapest Bank is megsérült.

A 3 MILLIÓAN A BANKROBBANTÁSOKÉRT szervezet további sikeres és eredményekben gazdag terrorelhárító és hazafias munkát kíván a szervezőnek/szervezőknek!

Fontos, hogy az aktív ellenállás ezen és hasonló, nyugaton már régóta elterjedt formái Magyarországon is mind szélesebb körben megvalósuljanak.

Éljen a szabadságharc, éljen a haza!

Az fb-csoporthoz csatlakozott SoDi, vagyis Kiss Endre Farkas, a melegpornózással is hírbe hozott szélsőjobboldali webkrónikás, aki az utóbbi időben egy rakás devizakárosult-eseményről tudósított élőben.

Advertisement

Update: Kiss az előbb itt, ennek a posztnak a kommentjei között pontosított:

Nem "csatlakoztam" a Facebook-csoporthoz.

Engem ahhoz úgy adtak hozzá.

Kiss a saját fb-falán az előbb ezt posztolta:

Látom, az, hogy mégsem teljesen birka nép a magyar, nem csak az én napomat aranyozta be már rögtön ébredés után, hanem mások is (Póka Laci, Molnár F. Árpád, stb...) szintén ahhoz közeli eufóriát éreznek, mint amikor 2002-ben a Buhadházy-féle hídblokád idején (amikor még Kroko tanár úr is személyesen rúgott le a motorjáról egy erőszakos rendőrt), vagy amikor 2006 őszén megmutatta a magyar: még nem veszett ki belőle '56 szelleme.

Advertisement

Kiss ugyanakkor óvatos duhaj, a "3 millióan a bankrobbantásokért"-ba ezt kommentelte kábé ugyanakkor:

A csoport címéhez csak annyit, hogy - amilyen ostobák a hatalom jogászai - könnyen értelmezhetnék azt bűncselekményre való nyílt felhívásként, ezért javaslok az adminisztrátoroknak alternatívaként valami olyan címet, ami kifejezi ugyan a szolidaritásunkat valamennyi elkeseredett, és ezért az öngyilkosság helyett a tevőleges ellenállást választó devizahiteles áldozat felé, ugyanakkor nincs benne, hogy bárkit is konkrétan ennek a folytatására hívnánk fel. A mostani cím jelenlegi formájában az én jogérzékemnek kicsit necces.

Advertisement

A fenti Molotov-koktélos képet a Debrecen Koppány Csoport nevű felhasználó töltötte fel.

A további fejleményekről beszámolunk!

(A tippért nagy köszönet Benedeknek)

Share This Story

Get our newsletter