This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A. Áron Gergely a Combino alá lökte az idős asszonyt

Illustration for article titled A. Áron Gergely a Combino alá lökte az idős asszonyt

Korábban csak annyit lehetett tudni, hogy gázolt a villamos a Margit hídnál, és alá szorult egy idős asszony – belehalt sérüléseibe –, mostanra azonban kiderült, hogy gyilkosság történt.

Advertisement

A villamos elé lökték azt az idős nőt, akit a Margit híd budai hídfőjénél halálra gázolt egy szerelvény. A gyanúsítottat a helyszínen elfogták, emberölés gyanúja miatt indul eljárás.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte: az eddigi adatok szerint a 4-es és 6-os villamos megállójában A. Áron Gergely megrúgott egy ott várakozó idős nőt, aki ennek következtében a jármű elé esett. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A 41 éves férfit egy utas tartotta vissza, amíg a Készenléti Rendőrség kiérkező járőrei el nem fogták.

Advertisement

A rendőrség azt kéri, hogy jelentkezzen az az utas, aki a férfit visszatartotta. Az ügyben a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indít eljárást – áll a közleményben. Az Országos Mentőszolgálat korábban azt közölte, hogy a mentők a helyszínen már csak a nő halálának a tényét tudták megállapítani.

via MTI, fotó: Ács Dani/444

Share This Story

Get our newsletter