Illustration for article titled A 444-eseknek még a pisilés sem megy Uj Péter nélkül

A Főnöknek kellett Cink-gyalázó publicisztikát írnia, annyira találva érezte magát Plankó „Nóta TV” Gergő, miután megtámadtam.

Advertisement

Szegény 444. A „fiatalos”, sőt „lendületes” online újság riporterei az első szóra berezelnek, ha valaki a nevükön szólítja őket, és rögtön elbújnak Uj Péter szoknyája mögé. Most is a számtalan „gyermekét” a szakállába ragadt, sőt ott tovább rugózó ételmaradékokkal sokkoló apafigurának kellett publicisztikát írnia, miután rávilágítottam, hogy milyen öreges a lapja gondolkodása.

Advertisement

És ez a „szoknya mögé bújás” nem valami képes fogalmazás volt, UP asszonyos csípőjén jól állnak a lágy esésű harangszoknyák. A lapszoknya viszont nem az ő világa, az inkább a modern piszkafaalkatra való, őt túlzott is erősíti.

De miből gömbölyödött ki ennyire a főszerkesztő, vagy kérdezhetném úgy is, ki tömte tele azt a kuffert?

Advertisement

Mindenki jól tudja, hogy Bajnai Gordon. Éppen ezért átlátszó a 444 taktikája, az odamondogatós álfüggetlenség. Tudod, mi jön ki, ha összeolvasod Plankó Gergő látszatra Bajnai-ekéző cikkének minden hetedik mondatkezdő nagybetűjét? K-Ü-L-D-J M-É-G P-É-N-Z-T! Hát ezért kellett ilyen végtelen hosszúra nyújtani azt a cikket, ami leírható lett volna egy mondatban is. „Gordi, mi itt a Pávakörben nem szeretjük az ilyen huligánkodást, a számlaszámot meg tudod!”

Uj Péter ráadásul annyira kifogyott az „érvekből”, hogy kénytelen volt előszedni a klasszikus MSZP-s módszert, a hamisított drogos fotót. Rólam! Most tegyek ki képeket arról, ahogy az ismert főszerkesztő Niedermüller Péter (igen, AZ a DK-s Niedermüller Péter!) csónakjában állva a part, és nem a víz felé fordulva horgászik, konkrétan villantóval dobálja a Tisza-parti mákföldeket, aztán gurgulázó szemmel szákol meg egy zöld gubót?

Advertisement
Illustration for article titled A 444-eseknek még a pisilés sem megy Uj Péter nélkül

Itt vajon mitől mosolyog? Mert szárazon még senki se látta vidámnak!

Vagy arról, amikor az érintett társaságában, gyakorlatilag önkívületi állapotban, pipából elszívott egy tömetnyit Révész Máriusz macskabajszának szálaiból? Mert neki ugye mindegy, hogy honnan jön az anyag, csak minél nagyobbat üssön.

Advertisement

Soha nem tennék ilyet természetesen.

Share This Story

Get our newsletter