Kiborult L√°z√°r vad√°szpartnernŇĎje

Oszter S√°ndor feles√©ge elt√ľntette a gal√©ri√°t Facebookr√≥l √©s kiborult azokra, akik mindenbŇĎl politik√°t csin√°lnak:

L√°tom √≥ri√°si hŇĪh√≥ lett egy vad√°szatb√≥l amin r√©szt vettem. T√∂bben megosztott√°k a k√©peket amit a bar√°taimnak tettem fel √©s t√ľcsk√∂t-b√©k√°t kiab√°ltak! Tisztelet a kiv√©telnek de nem mind bar√°t! Mi√©rt kell politikai √ľgyet csin√°lni mindenbŇĎl?!! A vad√°szat ŇĎsr√©gi dolog, azonk√≠v√ľl a vezetŇĎ politikusok mindig k√∂r√ľlvett√©k magukat mŇĪv√©szekkel. Sohasem csin√°ltam titkot abb√≥l hogy jobboldali vagyok √©s a baloldali ismerŇĎseimnek √ľzenem hogy Soponya, ahol most voltam, K√°d√°r elvt√°rs fŇĎ ter√ľlete volt egykor √©s j√°rtam a "nem semmi" vad√°szh√°z√°ban is. Akik most ezt a vad√°szatot nehezm√©nyezik, ne felejts√©k el hogy akik mell√© √°llnak most, K√°d√°r √∂r√∂k√∂sei. Azt hiszik hogy a baloldalon nincsenek ilyen vad√°szatok? Csak ott nem arisztokrat√°k vannak hanem r√©gi √©s √ļj harcost√°rsak. √Čn nem vagyok elvakult √©s kritik√°val √©lek mindennel szemben ami nem j√≥. Vannak bar√°taim √©s ellens√©geim itt is ott is. Ez a lehetetlen hozz√°√°ll√°s csak Magyarorsz√°gon l√©tezik. K√ľlf√∂ldi bar√°taimr√≥l azt sem tudom ki milyen p√°rthoz tartozik. Nem is illik megk√©rdezni, mint ahogy azt sem, hogy mennyit keres √©s mi a vall√°sa.

913 lelŇĎtt √°llat, fen√©ken p√°lc√°z√°s - √≠gy mulat egy fideszes magyar √ļr

L√°z√°r J√°nos sv√°gtitk√°r hib√°tlan zak√≥ban t√°ncoltatott meg herceget, fŇĎherceget √©s gr√≥fot a saj√°t birtok√°n* decemberben. Elk√©pesztŇĎ gal√©ria!

Habsburg-Lotharingiai Mih√°ly FŇĎherceg, Gr√≥f K√°rolyi L√°szl√≥ √©s feles√©ge, Mikl√≥s liechtensteini herceg √©s feles√©ge, Oszter S√°ndor √©s feles√©ge mind elmentek decemberben L√°z√°r J√°noshoz vad√°szni. Az eredm√©ny 913 lelŇĎtt f√°c√°n √©s a Magyar Holokauszt - 2014 Eml√©kbizotts√°g titk√°r√°nak vad√°ssz√° avat√°sa.

Donatella Failoni, Oszter feles√©ge tette ki ezt a 18 k√©pes, nyilv√°nos gal√©ri√°t a Facebookra m√©g decemberben, de egy olvas√≥nk csak most h√≠vta fel r√° a figyelmet. Szerencs√©re Failoni minden k√©pn√©l r√©szletesen le√≠rta, hogy pontosan ki l√°that√≥ rajta, de L√°z√°r J√°nos testi kapcsolatra ingerlŇĎ zak√≥j√°n am√ļgy is megakadt volna a szem√ľnk. Meg a 913 lelŇĎtt f√°c√°non is.

Meg csak √ļgy √°tsiklottam volna azon, hogy egy ember hason fekszik a lelŇĎtt √°llatok k√∂r√©n k√≠v√ľl √©s mintha valaki egy mogyor√≥favesszŇĎvel csapkodn√° √©ppen, fene se tudja, hogy mennek a dolgok a vad√°szokn√°l, nekem mindig is olyanoknak tŇĪntek, mint a szabadkŇĎmŇĪvesek, biztosan vannak titkos k√©zfog√°sok, meg titkos k√∂sz√∂n√©sek, meg titkos vesszŇĎz√©sek a m√©g gŇĎz√∂lgŇĎ elejtett vadak mellett.

Advertisement

Donatella asszony viszont seg√≠tett, ezen a k√©pen ugyanis Per√©nyi Zsigmondot avatj√°k vad√°ssz√° √©ppen. FeltehetŇĎleg azt a Per√©nyi Zsigmond minisztereln√∂ks√©gi fŇĎtan√°csad√≥t, aki annak a Magyar Holokauszt Eml√©kbizotts√°gnak a titk√°ra, amit L√°z√°r J√°nos ir√°ny√≠t.

Hogy pontosan mibŇĎl √°ll a vad√°ssz√° avat√°s? Megmondja ezt a horgaszat-vadaszat.ro:

...a vad√°szk√©s vagy szarvastŇĎr √ľnnep√©lyes √°tad√°s√°val t√∂rt√©nt, majd mikor a vad√°szinas meglŇĎtte az elsŇĎ vadat, a puskavesszŇĎvel vagy a vad√°szk√©ssel h√°romszor meg√©rintett√©k a v√°ll√°t, ut√°nozva a lovagg√° √ľt√©st. Az idŇĎk sor√°n ez a szok√°s kiss√© √°talakult: v√°ll helyett az illetŇĎ fenek√©t √©rintett√©k, puskavesszŇĎ helyett pedig p√°lc√°t kezdtek el haszn√°lni.

Advertisement

Sz√≥val val√≥sz√≠nŇĪleg fen√©ken p√°lc√°zt√°k a minisztereln√∂k egyik tan√°csad√≥j√°t. Itt egy fot√≥ Per√©nyirŇĎl, haj alapj√°n ak√°r m√©g r√≥la is lehet sz√≥. Ez nekem annyira tetszik, hogy m√©g egy k√©pet beteszek r√≥la.

A vad√°szat ilyen szer√©ny k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt zajlott:

Advertisement

Utána pedig ekkora volt a muri, gróf Károlyi László hatalmasat bulizott:

* Hab√°r a fot√≥kn√°l √ļgy hivatkoznak L√°z√°r J√°nosra, mint h√°zigazd√°ra, egy kommentelŇĎnk szerint a k√©pek a Vadex Zrt. soponyai vad√°szh√°z√°ban k√©sz√ľltek, nem pedig L√°z√°r birtok√°n.