Ilyen az, amikor az ember c√©g√©be f√©lmilli√°rd doll√°r kock√°zati tŇĎk√©t fecskendeznek! Shane Smith bar√°taival √©s √ľzletfeleivel 300 ezer doll√°rt hagyott ott egy Las Vegas-i √©tteremben.

Ehhez m√©g √ļgy is ki kellett rendelni√ľk nevets√©gesen dr√°ga borokat, hogy az asztalt√°rsas√°g 12‚Äď30 fŇĎbŇĎl √°llt, mert ennyit nem lehet zab√°lni. M√©g a Bellagio kaszin√≥ban mŇĪk√∂dŇĎ Prime Steakhouse-ban sem, ahol a vacsora volt. Az √©tlap legdr√°g√°bb t√©tele (a grammra m√©rt jap√°n vagj√ļt nem sz√°m√≠tva) a 80 dek√°s rib eye szt√©k (a rost√©lyos egy r√©sze), ami 85 doll√°rba (23 ezer forintba) ker√ľl. Ha t√©nyleg harmincan is voltak, √©s mindenki kirendelt egy ilyet, az is megvan elŇĎ√©telekkel a sz√°mla 1%-b√≥l. A marad√©k a borokra ment: egy jelenl√©vŇĎ szerint 20 ezer doll√°ros (5 √©s f√©l milli√≥ forintos) palackokat is ittak.

A vacsor√°t Smith zsebbŇĎl fizette, ami nem okozhatott k√ľl√∂n√∂sebb gondot: elŇĎtte nyert egymilli√≥ doll√°rt huszonegyez√©ssel.

Forr√°s: Dealbook (a k√©pen egy nagyj√°b√≥l szint√©n 80 dek√°s szt√©k van, de nem rib eye, hanem b√©lsz√≠n, √©s nem 23 ezer forintba ker√ľlt, hanem k√©tezerbe)