A pap√≠rt az LMP-s Ikotity Istv√°n gyŇĪjt√∂tte be, a csokival pedig a doh√°nyipari szakszervezetek pr√≥b√°lt√°k jobb bel√°t√°sra b√≠rni a k√©pviselŇĎket, a minisztereln√∂k azon meleg√©ben megette.

Pontosabban megk√≠n√°lta vele Semj√©n Zsoltot is, az errŇĎl k√©sz√ľlt k√©priport n√°lunk is l√°that√≥ volt.

A csoki h√°tulj√°n ugyeb√°r ez az √ľzenet volt olvashat√≥:

√Čn azt szeretn√©m az angyalk√°t√≥l, hogy sz√ľleink ne vesz√≠ts√©k el a munk√°jukat. Seg√≠ts k√©rlek teljes√≠teni! Szavazz nemmel a doh√°nyipart √©rintŇĎ t√∂rv√©nyekre!

Advertisement

Mindehhez gyerekek k√©pe t√°rsult, Orb√°nt viszont nem hatotta meg mindez, √©s kegyetlen√ľl befalta a csokit, noha az √ľl√©steremben am√ļgy a szab√°lyok tiltj√°k az ev√©st.

A cinizmuson felh√°borod√≥ Ikotity azonban megszerezte "az orb√°ni fognyomokat" ŇĎrzŇĎ pap√≠rt, √©s kicsit hat√°svad√°sz sz√∂veg k√≠s√©ret√©ben a blogj√°n hirdette meg, hogy feltette a Vater√°ra:

Nem is adom másnak csak a miniszterelnök azon rajongójának aki a legtöbbet ígér a példátlan relikviáért.

Advertisement

A szavaz√°s most j√°r 64 541 forintn√°l, az aukci√≥ janu√°r 6-ig tart, a p√©nzt Ikotity "megfelelŇĎ c√©lra" fogja k√∂lteni: "Szeretn√©k gondoskodni arr√≥l, hogy gyakrabban l√°thassa a n√©pe Orb√°n Viktort a nagy h√°zban. Minden nap legyen az asztal√°n a macskament√°j√°b√≥l" ‚Äď jelentsen ez b√°rmit is.

UPDATE: A 444 egyik szemf√ľles olvas√≥ja szerint a k√©pek alapj√°n a pap√≠r, amit Ikotity elrakott, val√≥j√°ban Semj√©n√© volt.