Azon k√≠v√ľl, hogy n√©ha vid√©ki h√≠reket meg vicces blogokat szeml√©zek, meg n√©ha elmegyek valami full bolonds√°gra, √≠rok a Cinken k√≠v√ľl m√°shova is, p√©ld√°ul m√ļlt h√©ten m√°sodmagammal leteszteltem egy csom√≥ instant-t√©sztalevest. √©s meg√≠rtam a T√°felspiccre. Forever koll√©gium!

Arra persze egy√°ltal√°n nem gondoltunk, hogy ezt megcsin√°lni addig j√≥ √∂tlet, am√≠g nem n√©zel farkasszemet 14 zacsk√≥val, amikben √°rtalmasn√°l √°rtalmasabb vegyi anyagok burj√°nzanak, de be kell kapcsolni a v√≠zforral√≥t a 14. csomagn√°l is. √ögyhogy az eg√©sz f√©lig komoly, m√°r csak az√©rt is, mert a fel√©n√©l kezd√ľk elveszteni az esz√ľnket:

K√∂zben eljutunk egy holtpontra, megint elgondolkodunk a sok em√©szthetetlen t√©szt√°n, ami a gyomrunkban tekereg. Elk√©pzelj√ľk, hogy hatalmas, tudattal rendelkezŇĎ, lovercrafti ramensz√∂rnyekkel fogunk r√©m√°lmodni √≥r√°kig, mielŇĎtt kirohann√°nk √©jjel a v√©c√©re, ami igaz√°b√≥l ugyancsak √°lom lesz, √©s a kagyl√≥b√≥l felt√∂r a Nagy √Ėreg T√©szta, mag√°val r√°nt a felfoghatatlan dimenzi√≥j√°ba, ahol undor√≠t√≥, teli olajos tasakok belsej√©ben kell let√∂lteni az √©let√ľnket. Ink√°bb j√≥t nevet√ľnk ezen, √©s megint bekapcsoljuk a v√≠zforral√≥t.