Legal√°bbis ez rajzol√≥dik ki a Halad√°s labdar√ļg√≥inak vallom√°saib√≥l. Igaz, ellentmond√°sok az√©rt vannak, hiszen ŇĎk ‚Äď Dvorsch√°k G√°bor, Mursits L√°szl√≥, V√°rosi Viktor ‚Äď azt √°ll√≠tj√°k, az exfalc√≥s Kiricsi L√°szl√≥ s√∂r√∂s√ľveggel verte le ŇĎket, m√≠g ut√≥bbi kitart amellett, hogy puszta k√©zzel tette.

A futballist√°k egy√©bk√©nt nem nyilatkoztak ‚Äď a csapat √ľgyvezetŇĎje mes√©lte el a Borsnak, hogy V√°rosit p√©ld√°ul be kellett vinni a k√≥rh√°zba a B√°nya Caf√© parkol√≥j√°b√≥l, mivel eszm√©let√©t vesztette a csap√°sok k√∂vetkezt√©ben ‚Äď, Kiricsi ellenben ismertette verzi√≥j√°t.

Egy bar√°tom t√°rsas√°g√°ban hajnali h√°romkor √©ppen t√°voztunk a B√°nya Caf√©b√≥l, amikor a parkol√≥ban t√∂bb, sz√°momra ismeretlen f√©rfi ok n√©lk√ľl r√°m t√°madt ‚Äď mondta Kiricsi. Az egykori kosaras k√ľl√∂n hangs√ļlyozta, nem ŇĎ kezdem√©nyezett, csakis √∂nv√©delembŇĎl √ľt√∂tt, √©s ‚Äď a h√≠rad√°sok ellen√©re ‚Äď azt sem √ľveggel tette. A buny√≥ k√∂zben maga is t√∂bb kem√©ny √ľt√©st kapott, amelyeknek a nyomai j√≥l l√°that√≥ak a fej√©n, v√°ll√°n √©s a sz√°j√°n is.

Advertisement

Mit is tehetn√©nk hozz√° ‚Äď t√ļl azon, hogy megjegyezz√ľk, szeg√©ny Dvorsch√°k m√°r m√°sodszor lett szereplŇĎje a Cink h√≠reinek. T√°n annyit, hogy: v√°lassza a pihen√©st a kar√°csonyi rohan√°s helyett!