This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​25 ezer az olcsóbbik menü az új Gattyán-csodaétteremben

Illustration for article titled ​25 ezer az olcsóbbik menü az új Gattyán-csodaétteremben

Megnyílt a l'Occhio di Stile a szuperluxus pesti pláza, az il Bacio di Stile tetején, az Andrássy úton. A friss magyar csúcsétteremről a Portfolio.hu írt hosszabb újságcikket.

Advertisement

Kiderült belőle, hogy a multimilliomos Gattyán György érdekeltsége egyenesen a dubaji Burdzs Kalifából igazolt szuperséfet bizonyos Fernando Trump személyében, a sommelier a spanyol Francisco Rubiales, a "food and beverages" vezető pedig – bármi is legyen az – az olasz Alessio Vanini, aki a shanghaji Ritz-Carltont hagyta ott. Az öt előételből, hat főfogásból és öt desszertből álló menüsor mellé közel 300 fajta borból választhatnak a vendégek, jegyzi meg az újság.

Küttel Gábor marketingvezető mondja: "A bárban rendszeresen megfordulnak majd hazai és nemzetközi fellépők is, de ezek legtöbbször meglepetésvendégek lesznek." A VIP-megnyitón egy Craig David nevű ember lépett fel a mintegy 100 fős vendégsereg előtt.

Advertisement

A Portfolio.hu saját információira hivatkozva azt írja, jelenleg kétfajta kóstolómenü közül lehet választani, az egyik vega, a másik nem, előbbi 25 ezer, utóbbi 33 ezer forintba kerül, borválogatást plusz 14 ezerért lehet kérni. Még mielőtt megijednétek, nem annyira brutális ez az összeg, mint elsőre tűnik, a többfogásos kóstolósorok a Costes-ben vagy az Onyxban sem olcsóbbak nagyságrendileg.

Sört 1000-1600 közt lehet kapni, kávét 400-800-ért, úgyhogy ha a nagymenüre nem is vetjük rá magunkat Szilyvel már holnap – bár máris izélget, hogy dehogy nem, múltkor úgyis én fizettem a nagyobbik felét –, a helyet megnézzük hamarosan, ezt garantálom. Mondjuk a Tüköry után adná magát végigenni egy ilyet. Remélem, dress-code nincsen, különben bajban leszünk.

Share This Story

Get our newsletter