​23 millióért rendelt Lázár csehországi luxus fácánvadászatot

Illustration for article titled ​23 millióért rendelt Lázár csehországi luxus fácánvadászatot

Kapitalistaként ünneplek, hogy ilyen jól megy a magyar politikusoknak. Lázár János magánember 75 ezer eurót ki tud köhögni egy svungos hétvégi lövöldözésre. Még szebb lenne, ha igazi munkával vagy vállalkozással kereste volna rá a pénzt.

Advertisement

Végre igazi hírbomba robbant: az Átlátszó megszerezte a szerződést, ami igazolja, hogy Lázár miniszter, vadász és eredeti tőkefelhalmozó november 7-8-én kábé 23 millió forintot fog ellőni cseh fácánokra egy Prágához közeli, híres vadászterületen. Lázárnak a vagyonbevallása szerint összesen nincs ennyi készpénze. De még lehet!

Advertisement
Illustration for article titled ​23 millióért rendelt Lázár csehországi luxus fácánvadászatot

Jó hír mindannyiunknak, hogy május végéig csak egy 30 ezer eurós, vagyis 9 milliós részletet kell kifizetnie/kifizetnünk, aztán ott van pénzkeresésre az egész nyár, meg az ősz eleje, mert a következő részlet csak október elsején esedékes. Hátha addig fizetésemelés lesz a parlamentben.

Advertisement

Lázár nem három anorexiás verébbel gurigázik, a szerződés szerint 2500-3000 fácánt kötött le, úgyhogy bárhány vendéget is visz, lesz durrogtatás rendesen.

Share This Story

Get our newsletter