Nem kell ingatlan valamelyik kormánytag kisgyerekének? 3 eltitkolt budai lakás árából legendás pusztai stadiont kaphat a gyerek, aki, ha marad a rendszer, úgyis jó eséllyel focista lesz nagykorában.

Kancelláriaminiszter vagy, sima vagy helyettes államtitkár, esetleg kormánykommunikátor? Megtaláltam a helyet az első milliárdod negyedének! Menyhártné Bori, a Coner Ingatlan középpályása ugyanis 220 millió forint+ áfáért tette fel a Jófogásra az Akasztói Csodát, a Pusztai Jelenést, vagyis a 2 ezere lakosú Akasztó mellett található, fénykorában 22 ezer embert is befogadó focipályát.

Ahol legendásan nagy élet folyt, na nem a kezdőkörben, hanem bent az épületben, piával, kajával, zenével és rúdtáncos kurvákkal. Viccen kívül a Stadler-stadion volt az új tipusú, úgynevezett Fidesz-stadionok előképe. Ezek a befogadóképességükhöz képest aránytalanul nagy VIP-részükről ismerhetők fel. Nevezhetjük persze az Új Uralkodó Osztály urizálásának is, hogy mostanában a VIP-hez szabják a kabátot, de mivel nézők már nincsenek, valami értelme azért van a furcsa jelenségnek, aminek a legszélsőségesebb példája a kétharmadrészt VIP-eknek épült felcsúti I. Orbán Ramszesz Aréna.

Ha tényleg mostanában készültek a Jófogásra feltett beltéri képek, akkor a Legenda igazából jobb állapotban van, mint vártam volna, úgyhogy ez egy olyan ajánlat, amire még a bibliai Lázár is kikelne a sírjából!