Én hála a jó istennek alig emlékszem valamire a múlt évből. A szerkesztőség azonban furcsa módon igen. Itt vannak a kedvenceik.

Remélem a Cinkre is igaz, hogy a legelső éve volt a legjobb. Ez volt ugyanis 2013. Január másodikán indult a blog, azóta dübörgünk, mint Habony Árpád V12-es motorja. A szerkesztőség tagjai ezeket az írásokat szerették a legjobban:

A Cink elindulása után talán az a posztom ismertette meg először a szélesebb közönséggel a blogot, amit egy szülői értekezlet utáni döbbenetemben írtam.

Advertisement

Orosz Péter 1993. július 16.-án költözött vissza a szüleivel Amerikából. A repülőn eltett egy doboz kólát, most megitta. Mi lett belőle? Egy fantasztikusan jó poszt.

Advertisement

Advertisement

A magyar interjúalanyok szeretnek utólag kiegészítéseket írni az interjúkba. Ezt tette Váczi János hegyvidéki alpolgármester is, mire én fogtam magam, és ahogy volt, pirosssal tényleg beleírtam mindent, amit szeretett volna, így elkészült az Alany Szempontjából Tökéletes Szöveg, amit azonban mi is ugyanannyira élvezhetünk.

Advertisement

Nekem nem stílusom a bedemártoni értelemben vett öntömjénezés, de a magyar sajtóban senki nem írt olyan jó képes-szöveges riportot a kecskeméti repülőnapról, mint NAK a Cinkre.

Advertisement

Advertisement

Nagy Attila pazar fotókkal és tök izgalmas szövegekkel mutatta be a Csepel-sziget csúcsát is, ahol a büdös életben nem lesz Manhattan.

Advertisement

Bár igazi újságírással sajnos vagy szerencsére alig foglalkoztunk, azt sikerült többé-kevésbé lelepleznünk, hogy Szemerey Tamás, Matolcsy György unokatesója a vs.hu igazi tulajdonosa.

Advertisement

Advertisement

2013-ban néha úgy viselkedtünk Uj 444 Péterrel, mint két gyalázkodó repper.

Advertisement

Bár a legjobb szóváltás talán Deutsch Tamás mikrobloggerrel esett meg.

Advertisement

Van nekünk főúri munkatársunk is, Gróf Járdánházy Miklós, ő írt parádés sokképes-szöveges posztot a Tabán nyolcvan éve kezdett lebontásáról.

Advertisement

Advertisement

A rendőrség a kormányellenes tüntetés előtt egy nappal miheztarrtás végett beviszi a szervezőket, majd elengedi őket? Hányban is vagyunk? Erről írtam egy jó nagy komcsizósat.

Advertisement

Dehát nagy éve volt annak, aki érzékeny a sötét kádárista húzásokra. A legsötétebbnek fura módon Navracsics "Én Vagyok a Nem Bunkó Fideszes" Tibor bizonyult.

Advertisement

Advertisement

"Utoljára akkor vettem részt intézményesített, irányított testmozgásban, amikor még szűz voltam." - vágott bele Kettlebell Dávid kolléga, hogy megírja a magyar izmofejlesztéstörténet legmulatságosabb beszámolóját arról, milyen az, amikor egy tohonya embernek hirtelen hülye alakú vassúlyokat kezd emelgetni.

Advertisement

Klág "Keith Richards" Dávid Miskolc titkos bulinegyedében is csapatta, mindannyiunk óriási szerencséjére.

Advertisement

Advertisement

Érpatak dilinyós polgármestere ügyfélszolgálati csoportvezetőt keresett egy 191 kérdéses hibbant kérdőívvel, amit együtt töltöttünk ki Klág Dáviddal. Óriási dili volt.

Advertisement

Szuper volt Zubreczki Dávid szemnyitogató interjúja Szende András tájépítésszel arról, hogy nem eleve ördögtől való gonosz köcsögség fát kivágni a városban. Igazából Dávid volt a legjobb közöttünk, és azért csak ez a posztja került be a válogatásba, mert ha berakjuk mindent, amit szerettünk, elsírtuk volna magunkat.

Advertisement

Advertisement

Fülöp Péter saját testi és mentális épségét kockáztatva próbálta ki az őrült sporteszközt, a slacklinet.

Advertisement

És végül nekem ez volt a leőszintébb posztom.

Advertisement

Ha neked egészen más tetszett, írd meg válaszban, hogy melyik és miért!