This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

1932 óta nem volt ilyen menő egyenruha

Illustration for article titled 1932 óta nem volt ilyen menő egyenruha

Szombaton vették fel napraforgósárga szerelésüket az amerikai haditengerészet bemutatópilótái, a Kék Angyalok. Csodás szinuszhullámot ír le a hat férfi sora, és nézzék a színben egyeztetett zajvédőket kék ruhás társaikon!

Advertisement

A pilóták a kaliforniai El Centro-i légitámaszponton öltöztek ki, az idei év első bemutatórepülésének örömére. Normálisan kékbe öltöznek, a sárga egyenruhát ilyen és ehhez hasonló ünnepi alkalmakra tartogatják.

A csodálatos szerelést nézegetve jutott eszembe, hogy egyáltalán nem bánnám, ha Oroszország helyett Amerikával lennénk jóban – ne adj isten katonai szövetségben –, és július 4-én ezek a fickók húznák fel a Kossuth téri Burdzs Kalifára esetleges arányú gigazászlónkat. Na nem mintha nem lennének fess férfiak a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár 32. Nemzeti Honvéd Díszegységének Tagjai, Akik Egyébként Vasárnap Óta Végzik Ezt A Mutatványt, de ami szép, az szép.

Advertisement

Fotó: Mass Communication Specialist 2nd Class Andrea Perez

Share This Story

Get our newsletter