Szombaton vett√©k fel napraforg√≥s√°rga szerel√©s√ľket az amerikai haditenger√©szet bemutat√≥pil√≥t√°i, a K√©k Angyalok. Csod√°s szinuszhull√°mot √≠r le a hat f√©rfi sora, √©s n√©zz√©k a sz√≠nben egyeztetett zajv√©dŇĎket k√©k ruh√°s t√°rsaikon!

A pil√≥t√°k a kaliforniai El Centro-i l√©git√°maszponton √∂lt√∂ztek ki, az idei √©v elsŇĎ bemutat√≥rep√ľl√©s√©nek √∂r√∂m√©re. Norm√°lisan k√©kbe √∂lt√∂znek, a s√°rga egyenruh√°t ilyen √©s ehhez hasonl√≥ √ľnnepi alkalmakra tartogatj√°k.

A csod√°latos szerel√©st n√©zegetve jutott eszembe, hogy egy√°ltal√°n nem b√°nn√°m, ha Oroszorsz√°g helyett Amerik√°val lenn√©nk j√≥ban ‚Äď ne adj isten katonai sz√∂vets√©gben ‚Äď, √©s j√ļlius 4-√©n ezek a fick√≥k h√ļzn√°k fel a Kossuth t√©ri Burdzs Kalif√°ra esetleges ar√°ny√ļ gigaz√°szl√≥nkat. Na nem mintha nem lenn√©nek fess f√©rfiak a Magyar Honv√©ds√©g vit√©z Szurmay S√°ndor Budapest HelyŇĎrs√©g Dand√°r 32. Nemzeti Honv√©d D√≠szegys√©g√©nek Tagjai, Akik Egy√©bk√©nt Vas√°rnap √ďta V√©gzik Ezt A Mutatv√°nyt, de ami sz√©p, az sz√©p.

Fotó: Mass Communication Specialist 2nd Class Andrea Perez