Kevin Bollaert oldal√°ra n√©vtelen√ľl k√ľldhett√©k be a s√©rtett internetezŇĎk a volt p√°rjukr√≥l k√©sz√≠tett meztelen f√©nyk√©peket √©s azok szem√©lyes inform√°ci√≥it, persze a k√©peken szereplŇĎk beleegyez√©se n√©lk√ľl.

A ugotposted.com-ra t√∂bb mint t√≠zezer k√©p ker√ľlt fel, fŇĎk√©nt nŇĎkrŇĎl. Ha az √°ldozatok azt akart√°k, hogy a k√©p√ľket elt√ľntess√©k az oldalr√≥l, fizetni√ľk kellett, √°ltal√°ban 250-350 doll√°r k√∂z√∂tti √∂sszeget. A k√©pek miatt t√∂bben az √°ll√°sukat is elvesztett√©k, volt, akinek a kapcsolata szenvedte meg a dolgot, az egyik √°ldozat √∂ngyilkoss√°got k√≠s√©relt meg.

Bollaert egy h√≥napban k√∂r√ľlbel√ľl 900 doll√°rt keresett az oldalra kirakott rekl√°mokon, √©s √∂sszesen t√∂bb mint 30 ezer doll√°rt gyŇĪjt√∂tt √∂ssze √°ldozatait√≥l. A 28 √©ves f√©rfit 27 v√°dpontban ‚Äď szem√©lyes adattal val√≥ vissza√©l√©s, identit√°slop√°s, zsarol√°s ‚Äď tal√°lt√°k bŇĪn√∂snek.

Az √ľgyv√©dje szerint Bollaert √ľzleti modellje gusztustalan √©s s√©rtŇĎ volt, de nem szegett t√∂rv√©nyt azzal, hogy engedte, hogy m√°sok ilyen k√©peket posztoljanak az oldalra. A v√°d szerint viszont a f√©rfi nŇĎket terroriz√°lt, √©s √©lvezte is a dolgot. A b√≠r√≥ azzal indokolta a b√ľntet√©s s√ļlyoss√°g√°t (20 √©v lehetett volna a legt√∂bb, amit kap), hogy az √≠gy van ar√°nyban az √°ldozatok sz√°m√°val.

via DailyMail, HuffPost