This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Újra van Cink! Na nem ÚGY, de akkor is

Illustration for article titled Újra van Cink! Na nem ÚGY, de akkor is

Vicces dolog, hogy már az is helyiérdekű hír, ha egy halott nem támad fel, de a hullája legalább visszakerül a koporsóba, ahonnan korábban eltűnt. De pont ez történt a Cinkkel.

Advertisement

Egész pontosan az, hogy nem nyitottam ki egy mailt, amit még tavaly télen kaptam Eszpee-től. Pedig fontos dolgok voltak benne. A Cink átvételekor ezért nem intézkedtem a name server ügyében, aztán nagy meglepetésemre egyszer csak lekapcsolták a villanyt. Ez a legrosszabbkor történt abból a szempontból, hogy éppen egy könyv leadásának a többszöri határidőmódosítással bonyolított (=szokásos) hajrájában voltam, így hirtelen nem is volt időm foglalkozni vele. (A könyv az apákat készíti föl arra, hogyan élhetik túl röhögve az általános iskolát. Nem a sajátjukat, hanem azt, amibe a gyerekekük jár.)

Igazából meg is lepett, hogy mennyien jeletkeztek azonnal, mármint másodperceken.percken belül azzal, hogy mi van a Cinkkel. Hogy a következő napokban úgy érezzem, megszünt lap megszünése nem sokszor váltott ki ilyen hullámokat. De persze nekem is nagyon hiányzott. Mintha egyik nap arra ébredtem volna, hogy Pamacs macska sírja nincs meg a kertben. Úgyhogy akcióba is léptem, amint tudtam, de a szakembereknek idáig tartott a hegesztés.

Advertisement

Most azon gondolkodom, hogy ha már úgyis megírtam ezt a posztot, szolidan talán újra is indítom a Cinket. Na persze nem a régi formájában, sőt mégcsak hasonlóban sem. De többször éreztem már úgy az elmúlt hónapokban, hogy vannak dolgok, amikről szívesen posztolnék néha, de a 444-en valahogy nincsen helyük igazán. Személyes izék, új hülyenévválogatottak, a cigánypop újoncai és állócsillagai meg ilyesmik. Megkérdezem a többieket is. Fingom sincs, hogy mit mondanak majd, meg nem is gondolok semmiféle “újra összeáll a Bojtorján” típusú beindulásra, főleg, hogy sok pénzt sem adnak érte a menedzserek, sőt magamban sem vagyok még biztos, de most például jól esik újra Cink-posztot írni. Az is lehet, hogy ez az érzés majd elmúlik.

Na, de nem akarok az Albert hangszerein játszani tovább, a lényeg az, hogy a Nagy Halott úkra lapozgatható, a többit meg majd meglátjuk.

Share This Story

Get our newsletter