This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Olyan bénák a magyar politikusok, hogy a kurváikkal sem tudnak leszervezni egy randevút

Illustration for article titled Olyan bénák a magyar politikusok, hogy a kurváikkal sem tudnak leszervezni egy randevút

Titkos rendőrségi jegyzőkönyvből derül ki, hogy a pénzért való csoportos közösülésre is alkalmatlan az ország elkényeztetett politikai elitje. Innen már tényleg nincs tovább.

Advertisement

Populista módon szoktad fikázni-hülyézni a magyar politikai elitet? Ennél jobb alapanyagod talán még sosem volt ehhez!

A Direkt36 oknyomozó oldal megszerezte egy luxusprostituált-hálózat utáni nyomozás többezer oldalas rendőrségi jegyzőkönyvét. Az ügy főszereplője Répás Lajos szépségversenyszervező, akié a talán legismertebb, a Miss Hungary nevű verseny. Répás úgy tagadja, hogy strici lenne, hogy közben elismeri, nőket közvetített ki gazdag és befolyásos ismerőseinek, a nők pedig az ebből származó bevételük egy részét átadták neki. Ez a hungarikum, nem az Ilcsi Kozmetikumokkal tetetőtől talpig bekent Fazekas Sándor!

Advertisement

A Direkt36 többek között megemlíti, hogy miközben a nyomozás során egy rakás kuncsaftról gyűjtöttek adatokat a rendőrök, a kurvázó politikusokat annyira békén hagyták, hogy a nevüket sem írták le.

Az oknyomozók két esetben is kivont pöccsel közlekedő politikusokra bukkantak a 2500 oldalas jegyzőkönyvben, de vicces módon mindkét - vélhetően közpénzből történő - dugás rosszul sült el.

Advertisement

A legjobb az, amikor néhány Meg Nem Nevezett Politikus csoportszexelni akart három kurvával, köztük egy kiskorú lánnyal. Ez azért is izgalmas eset, mert a magyar törvények szerint kurvázni nem bűncselekmény, kiskorúval tenni ugyanezt annál inkább. Szóval szaftos törvénysértésre készültek a jogállami értelemben vett csoportszexelők, de a dolog nem jött össze. Mégpedig azért, mert a megbeszélteket félreértő politikusok egy nappal később, kedd helyett szerdán jelentek meg a kérdéses szállodában. A jegyzőkönyv sajnos nem írta, hogy jobb híján egymásnak estek-e, de jó erre gondolni. Az viszont kiderült az egyik prostituált vallomásából, hogy a gruppenszexet - nélküle ugyan - de később csak összehozták.

A másik politikusos ügy képviselő főszereplője egy hajnalig tartó parlamenti ülést dobott fel azzal, hogy az Országgyűlés közelében található President hotelben - a szálló akkori tuladonosa, Gerendás József, illetve Pépás szervezésében - 100 ezer forintért megdughatott egy kurvát plenáris ülés után. (Gerendás fideszes és szocilista támogatással is volt belvárosi önkrományzati képviselő, 16 éven keresztül). De ebben az ágazatban sajnos gyenge a minőségbiztosítás: a képviselő utólag tajtékzott, mert a beigért csinos ribanc helyett - idézek Gerendás és Répás későbbi telefonbeszélgetéséből - „egy puszta fogú, melletlen kurva” lett a játszótársa, aki, miután politikusunk első körben túl gyorsan végzett, további 200 eurót kért az eredeti 400-ra, pedig a megbeszélés szerint az eredeti ár másfél órára vonatkozott volna.

Advertisement

A találgatások kedvelőinek: a kurva vallomása szerint a képviselő 2011-ben

„Olyan 40-45 körüli férfi volt, az, hogy hogyan nézett ki, nem maradt meg nekem, az egész ember olyan nagyon átlagos volt”

Advertisement

Emiatt sajnos kiesik egy rakás pikáns lehetőség. De aki találgatni akar, az itt találja meg a potenciális érintettek listáját.

Share This Story

Get our newsletter