Most k√ľldte el valaki a posztot, amit r√≥lam √≠rt a korm√°ny √©s Habony √Ārp√°d most indult lapja, a 888. A fiatalos korm√°nybloggerek szerint rom√°nozni vicces.

M√°ris leck√©t kaphattam abb√≥l, hogy milyen is a korszerŇĪ, fiatalos korm√°nyhumor. Most k√ľldte el Boros Andr√°s egy 888.hu-s poszt linkj√©t, amit m√©g szeptember 3-√°n √≠rtak, de csak most √©les√≠tett√©k az eg√©sz sz√°jttal egy√ľtt. (A fŇĎoldalr√≥l nem lehet megtal√°lni a cikket, ŇĎ is √ļgy kapta valakitŇĎl.)

A poszt - a c√≠me az, hogy ‚ÄúIndul a Szily Laci gyakornoki program‚ÄĚ - √∂nmag√°ban is nagyon vicces, hiszen arr√≥l sz√≥l, hogy megszŇĪnt a Cink √©s ŇĎk sz√≠vesen felvesznek magukhoz gyakornoknak, hogy vigyem nekik a k√°v√©t √©s pucoljam a v√©c√©j√ľket.

Im√°dom az √ľltetv√©nyeshumort, nagyot nevettem rajta.

De m√©g sokkal nagyobbat, amikor megl√°ttam, hogy egy cinkes posztomb√≥l √°tvett fot√≥m al√° azt √≠rt√°k forr√°snak, hogy cink.ro. √Črted, rom√°n!

Advertisement

T√∂k szerencse, hogy nem voltak UEFA-ellenŇĎr√∂k a szerkesztŇĎs√©g√ľkben, mert m√©g z√°rt kapus meccset rendeltek volna el, vagy ak√°r pontot is levonhattak volna a 888-t√≥l.

(Hogy mi ez a 888? Ma korábban ezt posztoltam róla.)

Advertisement

Egy dologban bizonytalanodtam el: lehets√©ges, hogy a 888 szerkesztŇĎs√©ge a Groupama Fl√≥ri√°n Ar√©n√°ban van?