This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Csinál ilyet ember, ha nincs halálosan bekokainozva?

Illustration for article titled Csinál ilyet ember, ha nincs halálosan bekokainozva?

Nyilván, hiszen Schobert Norbi tutira nem szívna egészségtelen porokat, és ezen a felvételen mégis egészen bizarrul viselkedik. Akkor viszont mire véljük a videót?

Advertisement

Schobertné Réka asszony arról posztolt ki videót a Facebookra - ha erre a képnek látszó lejátszóra kattintasz, azonnal meg is nézheted - ahogy a férjével és a barátaikkal annyira besüteményeznek, hogy mangol nyelven reppelni kezdenek.

Advertisement

Imádom a Hunglish nyelvet, mi több, jómagam is beszélem készségszinten. De még ezzel a háttértudással felvértezve is olyan borzalom járja át a testemet a Rubint Réka által kirakott videót nézve, ami annyira közel áll a kéjérzéshez, hogy igazából meg sem különböztethető tőle.

A kommentelők a főszereplők kezében lengetett muffinszerűségek miatt besütizésre, mármint marihuánatartalmú édesség fogyasztására gyanakodtak leginkább, de az jóval a fogyasztás után hat, így amikor még a kezében lengeti az ember, tutira nem változik tőle Vanilla Ice-szá.

Advertisement

A fő rappert - R Réka közlése szerint - Fürjes Istvánnak hívják és minimum egy Speak-szintű siker benne van. Tényleg, emlékszel még Speakre? Annyit mondok: 2003 és állítsd meg a háborút!

De Speak ide vagy oda, én egyáltalán nem értem, mit akartak ezzel a videóval. Mondjuk annál jobb az egész.

Advertisement

(via trubadurlada)

Share This Story

Get our newsletter