This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hivatalosan is vége az MSZP-nek: Bede Mártont kérték fel titkos tanácsadónak

A mikroblogján jelentette be a 444 újságírója, hogy az MSZP közeléből pár hónapja megkeresték, hogy benne legyen a Tóth Bertalant miniszterelnök-jelöltté átgyúró csapatban. Mindezt egy Habony Árpádot parodizáló cikke alapján!

Advertisement

Csak hápogok, hogy micsoda tévedhetetlen politikai érzéke és szövegértési képessége van az Állítólagos Váltópártnak.

Bede Márton ugyanis ma reggel írta meg, hogy őt is felkérték a Tóth Bertalant egyfajta Orbán-ellenes csodafegyverré alakító csapatba tagnak, ebben a formában:

Amíg nyaralni voltam, volt ez a cikk az Indexen, benne ezzel a bekezdéssel:

Szocialista forrásaink szerint Tóth az „építkezését” nem egyedül találja ki. Összehoztak mögé egy stylistból, médiaszakemberből, tanácsadókból álló csapatot, amely segíti a szerepléseit, és szocialista remények szerint megismertetik őt az országgal. Hogy a dologról már hónapok óta szó van, erősíti, hogy a Mandiner tudósítója Farkasházy Tivadar idei szárszói találkozóján is hallott erről pletykát.

Asszem úgy korrekt, ha leírom, hogy ebbe engem is megpróbáltak beszervezni kábé két hónapja. Remélem a válaszomat felesleges leírnom.

Advertisement

A szóban forgó indexes cikk ez volt:

Advertisement

Bede sajnos nemet mondott, pedig micsoda sztorikat mesélhetne most Tóth Bertalan edzéseiről! Az viszont igazán elkezdett érdekelni, hogy vele ellentétben kik mondtak igent.

Istenem, milyen csodálatos lett volna, hogy ha rábólint: mostantól minden nap egy minimum 2018 tavaszáig tartó Bede-Habony-párbaj újabb állomása lenne!

Advertisement

A sztori még viccesebb csúcsa az, hogy a témáról szóló tumblres threadben Bede azt írta, hogy e cikke alapján gondolták a szocialisták, hogy lennének jó politikai kommunikációs ötletei.

Advertisement

A cikk arról szól, hogy Bede elképzeli, hogy a cinikus Habony Árpád milyen kommunikációs tanácsokat adhatott Orbán Viktornak egy vidéki PR-turnéja előtt.

Az MSZP annyira vágyik a maga Habonyára, hogy eszerint már egy Habony-paródia is tökéletes lenne nekik!

Advertisement

A fenti bedés-habonyos animgif Boros András műve.

Share This Story

Get our newsletter