This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Mindenki tudja, hogy kicsoda Martina Stoessel! MINDENKI!

A Cink-szerkesztőség háromnegyedét nem számítva. De erre nem vagyunk büszkék egyáltalán.

Advertisement

Megnéztem ma a Blikk videóját arról, hogyan rohanták meg az akkor még Varsóban tartózkodó Martina Stoesselt a lengyel rajongók, és elolvastam hozzá a cikket is, amiből kiderült, hogy a Violetta című Disney-produkció – a musical egy tévésorozat alapján készült – négy telt házas előadást tart az arénában a héten. Négyet! Ebben játssza a főszerepet Martina.

Nincs abban semmi csodálatos, hogy én még nem hallottam róla – mint tudjátok, tényleg szelektív az érdeklődésem –, de mielőtt elmélkedni kezdtem volna írásban a párhuzamos világok sajátosságairól, megkérdeztem a szerklistán a többieket is. Amire Szily kolléga – aki gyakran mondja mérgesen, hogy ne legyek álöreg – igen vehemensen reagált. Így:

A kibaszott nyugati és keleti világban MINDEN ember hallott róla, akinek 6 és 14 éves kor közötti gyereke van, főleg, ha lánya. MINDENKI.

Advertisement

A többiek többé-kevésbé csendben maradtak, megvolt rá az okuk.

Viszont aztán magam is elgondolkodtam az életen, és gyorsan eszembe jutott, hogy én például korántsem a Wrecking Ballból meg a twerkelős korszakából ismertem meg Miley Cyrust, hanem még akkor, amikor Hannah Montana teljesen gyermek volt.

Sőt mi több, Lindsay Lohant sem akkor ismertem meg, amikor teljesen szanaszét zuhant celebként süllyedt el különféle irtózatos hülyeségekben, hanem még akkor, amikor kettő volt belőle, és az egyik cukibb volt, mint a másik. Nem is örülök ma sem, ha bántják szegényt.

Advertisement
Illustration for article titled Mindenki tudja, hogy kicsoda Martina Stoessel! MINDENKI!

Következésképpen nem is én öregszem, hanem a gyerekek, ez a nagy helyzet. A kisebbik egyébként még vágta, hogy mi az a Violetta, mert néha rászalad. Azt mondta, olyan a sorozat, olyan dél-amerikaias, amilyeneket a nagymamák szoktak nézni, csak gyerekeknek. Sok-sok bonyodalom van benne, szemforgatás és szenvedély. Úgyhogy most már ezt is tudom.

Advertisement

Ti pedig csekkolhatjátok, hogy álöregek vagytok-e – vagy MINDENKI. Ha pedig jegyetek is van valamelyik előadásra a négyből, akkor valljatok színt!

Share This Story

Get our newsletter