This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

“Reppel ez a szartartartály?” - itt a nyár legviccesebb kiborulása

Illustration for article titled “Reppel ez a szartartartály?” - itt a nyár legviccesebb kiborulása

Pomper Tibor egykori focista meghallgatta, ahogy Fásy Zsülike elreppeli a Belehalokot, és annyira kikészült, hogy nyilvános pankrációra hívta ki a Fásy-családot. Gyalázkodás: 10/10, kirohanás: 10/10!

Advertisement

(Ez igazából videó, Fásy Zsülike reppel rajta, ha rákattintasz, elindul.)

Tényleg igen-igen kemény Fásy Ádám lányának verziója Majka megaslágeréből. Az embert egészen mélyen kavarja fel. De talán keveseket annyira, mint Pomper Tibort. Némi öntúráztatás után úgy kirohant, hogy ha ezt aktív focista korában teszi, nem a Videoton védője, hanem a Barcelona szélsője lett volna.

Advertisement

Popmper kirohanásában az a szép, hogy íve van neki, a kikészült alany nem egyszerűen ordibálni meg szitkozódni kezd az első pillanatban.

Az expozíció kifejezetten nyugodtnak mondható, a beszélő mintegy kijelöli az alaphelyzetet, benne a maga helyét, illetve az univerzuma határait. A bevezető szakasz végén éppen a higgadt indítás, a monoton, andalító próza és a váratlan felkiáltás feszültségére kapja fel a fejét az olvasó:

Láttam már sok mindent. Láttam fiút fiúval csókolozni. Láttam már lányt lánnyal smárolni. Láttam éjjeli őrt nappal meghalni és láttam rulett gép előtt olyan embert aki azt magyarázta amikor nem dobták be a számát,hogy a gépben elbújt egy szerelő! Láttam sok mindent...

De ilyet még nem!

A felajzott közönség egyből meg is kapja a megoldást, még mindig tárgyszerű modorban, bár a végén a pattogós felsorolás már olyan, mint amikor az oroszlán a támadás előtt idegesen csapkod a farkával. Micsoda rétor!

Advertisement

Fásy Zsüliett a “Belehok” című számot dalolgatja amit a Majka barátom adott elő és kb 40 millió embernek tetszett. lájkolt. Halgatta. Bulizott rá.

Hát mikor szabaduljon el a Pokol, ha nem most?

Na ezt nem!!!
EZT MÁR NEM BÍROM TOVÁBB!

És ekkor megnyílnak a zsilipkapuk és áradni kezd a düh, egyelőre passzív-agresszív formában. De figyeljük meg, hogy Pomper a tomboló hullámokon szörfölve is képes megőrizni annyira a józanságát, hogy remek aktuálpolitikai poénnal színezze a kirohanást:

Mi a baja ennek a Fásy családnak? Mit ártottunk mi nekik? Miért csinálják ezt velünk? Mivel lehetne ezt a családot megfékezni? Keritést kell épiteni nekik IS!?

És ekkor megszólal a Gyűlölet Nagyzenekara és végre szabadon tombol az indulatok áradata:

Reppel ez a szartartartály? Sok mindent megértettem már. Az hogy az apja akinek a haja helyett egy perzsaszőnyeg van a fején kitalálja, hogy ő írta a “nézését “ meg a “járását” is persze most már a retardált lányát is beleviszi a hülyeségbe.
Most itt hivatalosan felkérem ezt a családot, hogy álljanak ki velem egy nyilvános pankrációra! Nekem egy a lényeg,hogy a Zsüli kidöljön. DE KÚRVÁRA kidöljön!

Aztán, mint a legnagyobb rockerek, Tibor a legnagyobb káosz közepén lelassít, és szenzációs finálét kanyarít a végére, lakcímmel, állatkerttel, légyszizéssel:

Kedves Fásy család! Amit ti csináltok az bűncselekmény!Hivatalosan nem de mégis az. 1112 kérő utca 10 5. Emelet 32. Na itt vagyok elérhető. Én megértem hogy robog a zeneexpressz meg minden de szeretnénk róla leszállni! Nem csak én,mindenki. Rakd be a lányodat valami tescoba vagy állatkertbe csak azt kérjük (én és mindenki akit ismerek) hogy Szedd le azt az Embert a színpadról!Szedd le mert nem magadat égeted hanem az egész országot! Ádám !!!Elég!Légyszi fejezzétek be. Szia. Tibi.

Levetett kalappal állok. Egyrészt mutassatok olyan magyar rappert, aki megközelítőleg így tud beefelni! De mutassatok olyan szabadon választott gyalázkodót, aki ennyi regiszteren játszva, a római-zsidó-keresztény kultúrkör minden retorikai hagyományát beépítve és újraértelmezve képes elküldeni valakit a francba! Az én emberem Pomper Tibor!

Advertisement

(A tippért örök hála Viktornak)

Share This Story

Get our newsletter