This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Letette a névjegyét az új C. Ronaldo

Beletelt néhány évbe, de a jelek szerint a Manchester United végre megtalálta a Real Madridhoz távozó portugál világsztár utódját.

Advertisement

A holland Memphis Depay a nyáron érkezett a PSV-től, méghozzá egyáltalán nem horribilis összegért (a 25 millió font jóval kevesebb, mint amennyit a City szokott fizetni középhátvédekért), és az első két bajnokin még kereste a helyét, most viszont a Brugge elleni BL-előselejtező már róla szólt.

A 21 éves szélső/támadó középpályás két parádés gólt is szerzett, a harmadikat pedig előkészítette, és ezzel sikerült kétgólos előnyt kivívnia a Unitednak, miután Carrick öngóljával a meccs elején még a belgák vezettek.

Depay mindkét gólja ráadásul kifejezetten látványosra sikeredett, és ha nem jön közbe semmi, a holland játékos megmutathatja, hogy mekkora baromság volt tavaly ugyanerre a posztra több mint kétszer ennyiért elhozni az azóta eladott Di Maríát.

Share This Story

Get our newsletter