This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Kedves Ferenc visszatért!

Illustration for article titled Kedves Ferenc visszatért!

Tegnap este úgy nézett ki, időviharba kerültünk: a halott amerikai komikus mellett az a dúsgazdag vállalkozó szállta meg a magyar közösségi oldalakat és a médiát, akiről már szintén régen hallottunk.

Advertisement

Pedig négy-öt éve még igen gyakran felbukkant a legjobb nevű magyar milliárdos, Kedves Ferenc a lapok ún. társasági rovatában, a Bódi Sylvivel és a Debreczeni Zitával folytatott viszonya miatt, azóta viszont csönd volt körülötte, legalábbis én, aki nem követtem komolyabban a karrierjét, így érzékeltem.

Advertisement

Most viszont óriási robajjal tért vissza a színre, miután tegnap este a Fókusz kamerái előtt vallották meg Zimány “Gyakran Járok Amerikába” Lindával együtt, hogy ők egy pár (vagy ahogy az utóbbi mondta: partners in crime). El sem tudom képzelni, mekkora nehézségeket okozhatott ez nekik, hiszen Linda már “befelé” szeretné élni a magánéletét, Kedvesről pedig egy tétova kereséssel ezt a csodás mondatot találtam:

Mindig is zavarta, hogy a magánéletéről címlapokon olvashat. Ő egy komoly és sikeres üzletember. Azt hiszem, sokkal szívesebben látná magát valamelyik üzleti lap címlapján, mint bármelyik bulvár újságén. Ezerszer is meggondolja, hogy újra egy ismert barátnője legyen, mert akkor újra hosszú éveken át erről csámcsogna a bulvár.

Advertisement

Nagyon remélem, hogy többet nem kell szegénynek a bulvárlapokon találkoznia a nevével :(

Share This Story

Get our newsletter