This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hogy tetszenek-e nekem a magyar olimpikonok új ruhái?

Illustration for article titled Hogy tetszenek-e nekem a magyar olimpikonok új ruhái?

Bemutatták, milyen ruhában mennek fiaink és lányaink Rióba, nekem tökre bejönnek ezek a zöld melegítők, sokkal királyabbak, mint a régebbi bordó-fehér susogós tréningek.

Advertisement

Egyrészt a fazonjuk is jobbnak tűnik, másrészt ez a méreg- és almazöld is fiatalosabb, energikusabb mint a fáradt meggyszín. Ráadásul ha a magyar zászló színeinek jelentését nézzük, legalábbis ahogy az általános iskolában tanították március 15. kapcsán, akkor a vörös az erőt, a zöld a reményt jelenti, utóbbival szerepelni egy békés világversenyen sokkal szimpatikusabb.

A ruhákat a Várkert Bazárban mutatták be még tegnap, a Nemzeti Sport videót is készített erről, a konfettiesőben riszálástól kicsit feljajdultam, de biztos csak én nem érzem a latinos pezsgést.

Arra viszont most eszméltem rá, hogy a 2016-os olimpia nyitóünnepségéig – azon nem ezt a ruhát hordják majd a magyar sportolók – egy évet sem kell várni. Nem mintha tűkön ülnék, a Cinkben, azt hiszem, messze engem érdekel a legkevésbé a versenysportok világa.

Advertisement

via 444, fotó: Illyés Tibor/MTI

Share This Story

Get our newsletter