This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

888, a fenegyerek portál – ez lenne Habony Árpád nagy online dobása?

Illustration for article titled 888, a fenegyerek portál – ez lenne Habony Árpád nagy online dobása?

Most olvastam az interneten, hogy javában zajlanak a fideszes online anti-index előkészületei.

Advertisement

Azt is írják – bennfentes infókra hivatkozva –, hogy ez lesz a neve és a szlogenje, amit a poszt címében olvashattok. Ha tényleg így lesz, akkor én majd jól eldobom az agyamat.

Addig azonban inkább egyfajta viccnek tekintem az egészet.

Olyannak, amit csak én nem értek.

A Népszab egyébként közölt ma arról egy újságcikket, hogy Orbán Viktor szeretné lejátszani ezt a médiás meccset őszig, a Fidesz soron következő tisztújító kongresszusáig. Mármint, arra vágyik OV, hogy addigra teljes fegyverzetben ott álljon mögötte a hadsereg, tévéstül (megvan, elvben köztévének hívják), napi- (ez lesz a Magyar Idők) és hetilapostul (vinnék a Heti Választ, de állítólag alapítanak újat is), valamint online-ostul. Úgy tűnik, utóbbi a legérdekesebb altéma, hiszen korábban volt már szó via.hu-ról és Origo-vásárlásról is, de egyelőre messzinek tűnik a nyugvópont. Pár napja amúgy pont az Origo írt arról, hogy György Bence, a TV2 volt program- és hírigazgatója gründol új online médiát Habonyékkal, az is érdekes infó volt.

Advertisement

Na mindegy, akármi lesz, ezt a 888-at akkor sem hiszem el egy pillanatig sem.

Share This Story

Get our newsletter