This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Dr. Kövér László genetikus kianalizálta a baloldaliak DNS-ét

Illustration for article titled Dr. Kövér László genetikus kianalizálta a baloldaliak DNS-ét

Egészen durva beszólást engedett meg magának a Parlament elnöke: a magyar – és az európai – baloldal szerinte genetikailag tudod micsoda? Selejt? Kártevő? Hulladék? Nem! Mozdony!

Advertisement

Doktor Kövér, a Fidesz Czeizel Endréje leleplező beszédet mondott Gyöngyösön, a Rákóczi Szövetség Kárpát-medencei magyar irodalomtanároknak tartott találkozóján. A visszafogott, a polgári paranoiát egyszemélyben megtestesítő tudósember elvileg a magyar kormány határokon átívelő nemzetpolitikájáról értekezett, de felvezetésnek megosztott néhány új információt, egyenesen az elektronmikroszkópja alól.

“Ma már, tíz év távlatából azt látjuk: mindaz, amit a magyar baloldal sajátosságának, genetikai hibából fakadó torzult karakterének gondoltunk, az valójában az európai baloldal karaktere.”

Így fogalmazott a leendő akadémikus. A Nature-ben és társaiban gyakran publikáló természettudóshoz illő felvezetés, ami igencsak felcsavarja a várakozásokat. Igaza van, a modern tudomány nem naftalinszagú, csak a többi besavanyodott profot érdeklő hablatyolás, hanem félig-meddig a szórakoztatóipar része. A bennünk lakó kis laboráns egyből kiáltozni is kezd:

MONDD MÁR KI VÉGRE, HOGY MI A BALOSOK GENETIKAI KARAKTERE!!!!!!!

Mire végre kinyögi:

E karakter alapján szerinte a nemzetállamok – s bennük a nemzetek – a haladás útján robogó gőzmozdony elől, amelyen 1917 után vörös csillag, most pedig kék meg szivárványszínű embléma szerepel, eltávolítandók.

Vagyis a magyar és európai jobboldal genetikailag jellegzetes, mondhatni virtigli mozdony.

Advertisement

Erre bírjon reagálni a közismerten Soros és Stephenson titkos átutalásaiból élő magyar baloldal!

De amúgy:

  • hosszú, acélos orrú mozdony?
  • vagy sunyin a sínt szagolgató karvalymozdony?
  • netán a hátsó felét riszáló buzimozdony?
  • esetleg hajtánynak álcázott alattomos álcivil mozdony?

Talán kiderül, ha Doktor Kövér legközelebb nagyobb beszédet mond.

Én ugyan csak kinevetni szoktam a baloldaliakat, de most kiváncsiságból elrágok egy brikettet, hogy kiderüljön, mi ebben a jó.

Share This Story

Get our newsletter