This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Van-e cinikusabb dolog, mint bevándorlóként bevándorlók ellen uszítani?

Illustration for article titled Van-e cinikusabb dolog, mint bevándorlóként bevándorlók ellen uszítani?

Megnyilvánult a magyar bevándorló, aki sereget szervezne a többi magyar bevándorlóból, hogy hazajöjjenek, és elkergessék itthonról a bevándorlókat.

Advertisement

Szegedi Tamás a több mint 30 ezer tagot számláló LION - Legnagyobb Info Oldal Nagy-Britanniában nevű facbookos csoportba tette közzé az alábbi felhívást:

Dear Lion lakók! Folyamatosan látom h jonnek a posztok a bevandorlókról és h mennyire szar ez így. Miért nem csinálunk valamit ha már a szerencsétlen országunk nem tesz semmit? Persze mindenki külföldön van mert itt jobban megélunk de hova fogunk majd hazamenni? Szerintem itt az idő! Toborozzunk itt is és otthon is. Más nem fog rendet tenni helyettünk láthatjátok. Annyi magyar vér folyt már a hazáért szerintem itt az ideje h mi is aldozatot hozzunk. Várom az építő ötleteket a “jajj szegeny menekültek segítsünk nekik” allaspontu emberek pedig dugjak vissza a homokva a fejüket.

Advertisement

Remélem mondanom sem kell, hogy mennyire képmutató dolog úgy a bevándorlók ellen beszélni, hogy közben az ember maga is egy másik ország iparát és munkaerő- és fizetési viszonyait élvezi. Főleg, hogy őket mondjuk a szíriai menekültekkel szemben nem üldözi senki, hanem ténylegesen gazdasági okokból hagyták ott, mármint itt a hazájukat: mert itt jobban megélünk. És ezek után még azért aggódik, hogy hova fogunk majd hazamenni?

A poszt alá tartozó kommenteket is érdemes megnézni, sokan hülyeségnek tartják az egészet, de van, amikor a külföldön élő magyarok megmagyrázzák, hogy ők miért is sokkal jobbak, mint a Magyarországra érkező bevándorlók. Sokszor előkerül az EU szabad munkaerőáramlása, mint érv, amiben még lehetne is valami, de tegyük hozzá, a csodálatos Nagy-Britanniában rengeteg a mindenféle keleti országokból származó lakos is.

Advertisement

Senki sem mondja, hogy nincs probléma a más kultúrákból érkezők beilleszkedésével Európában, de egyrészt a nálunk ténylegesen letelepedő, egyéb földrészről érkező bevándorlók száma tényleg összehasonlíthatatlanul kevesebb mondjuk a nagy-britanniaihoz képest (ezen kb. évtizedes folyamat lenne változtatni), másrészt nézzük meg, mekkora öröm övezte ugyanott pár éve a hatalmas számból érkező, ugyancsak uniós kelet-európai vendégmunkásokat, élükön a fehér, katolikus lengyelekkel.

Van, aki szerint Angliában dolgozni, ugyanaz, mint az Alföldről a Dunántúlra költözni:

...mi az európai unió polgáraiként szabadon járunk-kelünk a tagországok között, szóval a szó szoros értelmében ez nem bevándorlás, kivéve ha neked az alföldről a dunántúlra történő költözés is azt jelenti.

Advertisement

Előkerül a fogadjon be a nappalijába az egy családod, aki annyira segíteni akar nekik érv is, ráadásul egy kannibálozással karöltve!

Lehet te egy csöves segélyen élő bevándorló vagy aki egy szinten van ezekkel.....de én nem!!! Én próbálok be illeszkedni de ezek a kannibálok meg sem próbálják Sztük mindenki alkalmazkodjon hozzájuk mert ők “menekültek” Vigyél haza egy családot aztán segíts rajtuk, ha annyira védeni akarod...

Advertisement

Ugyanannál a felhasználónál tovább fokozódik a dolog:

Addig amíg nem akar ki irtani, megölni, megerőszakolni, meglopni, amiért vért izzadtam azt elvenni Ezek meg pont ezt akarják + még a buzi vallásukat is rám tenni

Itt már arról van szó hajszál híjján hogy: mi vagy ők???

Share This Story

Get our newsletter