Elk√©pesztŇĎ, hogy ezeknek semmi se dr√°ga, ha a magyarok egym√°sra ugrat√°s√°r√≥l van sz√≥ :(

A p√©nzember szerep√©rŇĎl term√©szetesen a C√ĖF r√°ntotta le a leplet, amely gy√ļjt√≥ hang√ļ k√∂zlem√©nyben kelt ki a p√©ld√°tlanul agressz√≠v plak√°tkamp√°ny ellen:

Mesterh√°zy √∂sszecsom√≥zta a Kutyap√°rt farkait. Tegnap kider√ľlt, hogy a K√©tfark√ļ Kutyap√°rt √©s az √Ātl√°tsz√≥ blog feltehetŇĎleg hamis adatokat jelentetett meg a korm√°nyellenes plak√°tkamp√°ny adom√°nygyŇĪjt√©s√©vel kapcsolatban.

Ez abb√≥l is l√°tszik, hogy b√°r Mesterh√°zy Attila is adott p√©nzt a lej√°rat√≥ kamp√°nyra, a neve m√©gsem szerepel a Kutyap√°rt √°ltal k√∂zz√©tett ‚Äěhivatalos‚ÄĚ list√°n.

Felsz√≥l√≠tjuk a Kutyap√°rtot √©s az √Ātl√°tsz√≥t, hogy az √°ltaluk minden utca sarkon sz√°mon k√©rt √°tl√°that√≥s√°got mindenek elŇĎtt magukon alkalmazz√°k.

Hozz√°k nyilv√°noss√°gra, hogy val√≥j√°ban kik finansz√≠rozz√°k a magyar √°llampolg√°rokat hergelŇĎ kamp√°nyukat?

Választ várunk arra is, hogy a teljes költségvetés mekkora részét teszik ki Soros György adományai, aki évek óta pénzeli a sokszor agresszív baloldali csoportokat?

A magyarok nem k√©rnek t√∂bbet polg√°raik egym√°sra ugrat√°s√°b√≥l, pl√°ne akkor, ha ezt k√ľlf√∂ldrŇĎl is finansz√≠rozz√°k.

C√ĖF-C√ĖKA vezetŇĎs√©ge

Fot√≥: VastagbŇĎr Facebook