Dr. Kende intelligens, kreatív és szorgalmas bojtárt keres. Ingyen.

A dr. Kende-módszer elsajátítása után Ön Jézus Krisztust is képes lesz erkölcstelen szörnyetegként ábrázolni.

Ezt réges-régen, az indexes gazdaság rovat vezetőjeként írtam 2002 februárjának a választásokra időzített botránykönyvéről, a Viktorról. Ami, amellett, hogy sikeres volt, például azért, mert a megjenése után Orbán miniszterelnök meglepetésre kikapott a választáson, hogy átadja a helyét Medgyessy Péter egykori titkosszolgálati tisztnek, komoly újításokat is hozott a maga műfajába:

A politikai leleplező irodalom eddig nem számított a könnyű pénzkereset adekvát módjának, ám a zseniális doktor a műfajt megszabadította azoktól a történelem során rárakódott kellemetlen ballasztoktól (tények feltárása, vélemények ütköztetése, kulcsszereplők megszólaltatása), amelyek eddig megakadályozták, hogy gyakorlatilag bárki képes legyen leleplező könyvet írni, majd abból jó nagyot kaszálni.

Dr. Kendéről, a legendás magyar gyűlölködők örökös top 10-es bajnokáról, az ezredforduló Dániel Péteréről azt hitte volna az ember, hogy szépen keres a könyveivel. A jelek szerint mégsem, sőt talán már éhezik is, hiszen úgy keres online hirdetésben ügyvédjelöltet, hogy az ideális jelöltet ingyen akarja dolgoztatni.

Reméljük, az így felszabaduló összegből tovább folytatja Orbán Viktor immoralitásának leleplezését.

(via lawyersdelight)