Hungarikumokr√≥l szervezett fot√≥ki√°ll√≠t√°st Pelczn√© G√°ll Ildik√≥ EP-k√©pviselŇĎ az Eur√≥pai Parlament √©p√ľlet√©ben. Megk√©rdeztem p√°r angol anyanyelvŇĪ ismerŇĎst, a Hungaricums c√≠met mind tr√©f√°san pornogr√°fnak tartott√°k.

K√∂zszolg√°lati inform√°ci√≥ angolul nem besz√©lŇĎknek: a Hungary azt jelenti, Magyarorsz√°g, a cum fŇĎn√©vk√©nt sperma, igek√©nt el√©lvezni, s-sel a v√©g√©n el√©lvezni egyes sz√°m harmadik szem√©lyben.

EttŇĎl m√©g egy√°ltal√°n nem biztos, hogy ami egy hunglish√ľl vagy magyarul besz√©lŇĎnek viccesen vagy diszn√≥n hagzik, az egy igazi angol anyanyelvŇĪ olvas√≥nak is. Pont ez√©rt k√∂rk√©rd√©st k√ľldtem a c√≠mlist√°mban szereplŇĎ √∂t v√©letlenszerŇĪen kiv√°lasztott angol anyanyelvŇĪh√∂z, hogy elsŇĎ olvas√°sra mit gondolnak a c√≠mrŇĎl. Mindannyiuk szeme elŇĎtt egy h√≠mnemŇĪ, √©ppen el√©lvezŇĎ orsz√°g jelent meg.

J√≥ ez nek√ľnk? Sose legyen rosszabb!

A tesztcsapatb√≥l legal√°bbis kifejezett √©rdeklŇĎd√©st √©s pozit√≠v v√°rakoz√°st v√°ltott ki a c√≠m, ez√©rt nem √°rultam el nekik, hogy csak fot√≥kat l√≥gattak ki kolb√°szokr√≥l √©s adatment√©si elj√°r√°sokr√≥l.

Advertisement

(via zero)