Az okosabb budapesti anyukák 6-7 ezer eurót keresnek napi pár órás számítógépes munkával és Hawaiira mennek nyaralni. És ha látnád, milyen kertvárosok vannak Budapesten! Itt egy becsali reklám, ami igen jót tehet a magyarok lelkének.

Gazdagodj meg hamarabb, mint gondolnád!

Ezzel a címmel közöltek országimázsjavító hírcikket a Yahoon. Az ajánlója pillanatok alatt képes lehet felénk fordítani az amerikai olvasók figyelmét:

Magyarországon sokan napi 450 eurót keresnek ezzel a különleges módszerrel! Tudd meg, hogyan kereshetsz annyit te is!

Ha az ember kicsit fókuszál, persze azonnal kiderül, hogy ez egy, az eredeti híranyagok szedésére eléggé hasonlító külalakú reklámanyag, ami valami szokásos, “fizess be 5 eurót, aztán pár kattintással keress havi többezret” típusú kamu oldalra visz. Amit azonban kinézetre újságíszerűen csináltak meg, így egy interjúhoz érkezünk, amit Maria Shutovával, az átlagos fiatal budapesti háziasszonnyal készítettek. Aki csak befizette a jelképes kezelési költséget, kattintott párat, máris 300 eurót keresett havonta, kattintott kicsit többet, de nem többet heti 15-18 óránál, és már 6-7 ezret keres.

Nem hiszed? Nézd meg Maria új autóját a jellegzetes budapesti utcán parkírozva!

Advertisement

A kérdés az, hogy már az amerikai becsali oldalak szövegírói is elkönyvelték volna, hogy Budapest orosz föld? Ha így van, ha nem, a reklámra rákattintó százak? ezrek? tízezrek? garantáltan azt hiszik majd, hogy Budapesten kolbászból van a kattintás is?

Gondolom nem, hanem mivel ezt a Yahoo-címlapot Magyarországról nyitották meg, feltételezem, hogy a magyar olvasók egyszerűen automatikusan olyan reklámverziót kapnak, amiben Budapest szerepel. De ezzel is csak jól járunk, mert növeli a harci szellemünket, hogy a ruszki szomszéd csajnak így megszaladt. És mégiscsak jó érzés pozitav összefüggésben szerepelni a Yahoo címlapján.

A tippet és a screenshotot Manueltől kaptuk, örök hálánk!