Megtudta, hogy az √©lett√°rsa nem sz√°m√≠t k√∂zeli hozz√°tartoz√≥nak, √≠gy az √ļj t√∂rv√©ny miatt nem nyithatna ki vas√°rnap. Hamar megj√∂tt az esze!

Szigeti P√©ter, az ismert m√©diamunk√°s, a Kreat√≠v egykori fŇĎszerkesztŇĎje √≠rta meg mikroblogj√°n, hogy a sz√©les k√∂rben gyŇĪl√∂lt vas√°rnapi z√°rva tart√°si t√∂rv√©ny minden huhog√°s ellen√©re m√©gis a csal√°dokr√≥l sz√≥l:

Van nek√ľnk egy doh√°nykereskedelmi szaklapunk, kecsopbeno sokat tudna mes√©lni r√≥la, k√©rdezz√©tek b√°tran, csod√°latos vil√°g. A trafikosok sokszor haszn√°lj√°k a szerkesztŇĎs√©get egyfajta inform√°ci√≥s szolg√°ltat√≥k√∂zpontk√©nt is. Reggel telefon√°lt egy f√≥ti trafikos, hogy igaz-e, hogy az √©lett√°rs nem sz√°m√≠t k√∂zeli hozz√°tartoz√≥nak, sz√≥val, baszhatja-e a vas√°rnapi nyitva tart√°s√°t. Nem sz√°m√≠t, baszhatja. Ňźt nem √©rdekli, ettŇĎl m√©g nem fogja elvenni, egyszer m√°r megk√©rte a kez√©t, nemet mondott, nehogym√° akkor most emiatt kelljen. Egy √≥r√°ja telefon√°lt, hogy v√©giggondolta, √©s most mennek az anyak√∂nyvvezetŇĎh√∂z.

Az élet a legnagyobb kádéenpés!

Fotó: Jim Reynolds