Illustration for article titled Ősinternetezők, borzongjatok: Angelday nem ad interjút a Preziről

Itt tart a világ: leigazolt a Prezihez Angelday József, a legendás magyar ősgeek, a régi Index egyik fődizájnere, Az Ember Aki Hivatalosan Is Az Első Magyar Bloggernek Nevezi Magát. És lazán bedobott egy "nem nyilatkozomot."

Advertisement

Schaffer Angelday József, a plastik.hu-s és volt indexes net- és bloglegenda, hétfőtől a Prezinél dolgozik mint interaction designer. Egész pontosan mint UX Product Interaction Designer.

Ez a munkakör nekem mindig is olyannak tűnt, mint amiről először Szent PR Lukács írt a Bullshitevangéliumban, még arameus nyelven. Mi a hóhér lehet az az interakciótervezés? Egyszer elolvastam erről egy igen hosszú interjút, de szerencsére már nem emlékszem semmire belőle.

Advertisement

Úgyhogy fel is lelkesedtem, hogy csinálok Schafferrel egy csetes miniinterjút az első prezis élményeiről - kit ne érdekelne, mi történik azzal, aki belép a kockázatitőke-dollárokkal kibélelt budapesti Aranyketrecbe - és megkérdezem, mit is fog csinálni az ismert exstartupnál.

Ekkor jött a meglepetés, a Geek Önblogolás Pápája ugyanis elhajtott, mint Orbán a kisbusszal. Konkrétan ezzel:

sorry i have to pass

privátban szívesen mesélek, ha érdekel, de nem érzem olyan témának, amiből érdemes posztot írni

Advertisement

Szóval nincs itt semmi látnivaló emberek, a jegyzőkönyvbe annyit azért rögzíthetünk, hogy egy híres magyar netes cég leigazolt egy híres magyar netes munkavállalót.

Update: Hogy ne maradj Angelday-interjú nélkül, Orosz Péternek 2005-ben, igaz angolul, de annyira megnyílt, hogy igen sokat beszélt a pinaszőrről is.

Share This Story

Get our newsletter