M√°r √©les a Deutsch Tam√°s-f√©le, Internetkon nevŇĪ oldal, itt folyik mostant√≥l a netes konzult√°ci√≥. M√©g csak r√°pillantani tudtam, de m√°r a fejl√©cben tal√°ltam egy vicces ny√ļl√°st.

Mik√∂zben a koll√©g√°im m√°r vadul kattintgatj√°k az Internetkon k√ľl√∂nf√©le rovatait, hogy nemsok√°ra rendes sz√°jtkritik√°val l√©phess√ľnk elŇĎ - az elŇĎbb Inkei riporter akkor√°t nyer√≠tett, mint amikor Semj√©n Zsolt v√©letlen√ľl Ill√©s Zolt√°nt lovagolta meg - √©n azon √°lm√©lkodom, hogy a minienciklop√©di√°jukat mik√©nt siker√ľlt pont Sz√°jbar√°g√≥nak elnevezni.

A Sz√°jbar√°g√≥, ha v√©letlen√ľl nem ismern√©d, az Index jellegzetes mŇĪfaja-sorozata sok-sok √©ve. B√°r a lapn√°l Jo√≥b S√°ndor a sz√°jbar√°g√°s kir√°lya, sokan m√°sok is √≠rtak sz√°jbar√°g√≥t, ami egyfajta nagyszab√°s√ļ h√°tt√©rcikket jelent. Ami egy aktu√°lis esem√©nyrŇĎl, √©rdekes figur√°r√≥l, t√∂rv√©nyjavaslatr√≥l vagy b√°rmi m√°sr√≥l mondja el a legfontosabb tudnival√≥kat.

Nyilv√°n soha senki nem v√©dette le a Sz√°jbar√°g√≥t mint m√°rkanevet, sz√≥val itt nem jogi √©rtelemben vett lop√°sr√≥l van sz√≥, de a kifejez√©s annyira √∂sszekapcsol√≥dott az Indexszel, hogy a haszn√°lata eg√©szen megh√∂kkentŇĎ egy m√°sik weboldalon.

A sz√°jt elsŇĎ r√°n√©z√©sre is tele van egy rak√°s √©rdekes, durva meg vicces rejtett kinccsel, amikrŇĎl Inkei mester nemrok√°ra be is fog sz√°molni, √ļgyhogy addig is r√°gj√°tok csak a sz√°tok sz√©l√©t!

Advertisement

Szpojlerezni nem fogok, de az oldalon van tud√≥sok √°ltal √≠rt blog √©s atomvillan√°s-hat√°s√ļ Deutsch-vide√≥ is!