Kukucsk√°l√≥ fot√≥t posztolt Facebook-fal√°ra a minisztereln√∂k egy √≥r√°ja, amire csak gyŇĪlnek a lehangol√≥an szervilis, lehangol√≥an gyŇĪl√∂lk√∂dŇĎ vagy lehangol√≥an lehangol√≥ kommentek. Csemeg√©ztem belŇĎl√ľk. Nem sokat. Az√©rt nem sokat, mert akkor meg akarn√°m √∂lni magam.

Orb√°n ‚Äě√Āldott, b√©k√©s Kar√°csonyt mindenkinek!‚ÄĚ felirattal tette fel a k√©pet, alatta indult el azonnal a buli. Fekete G√°bor b√∂ris bon mot-ja m√°ris 278 l√°jkot √©rt:

√Čn is minden j√≥t k√≠v√°nok a Minisztereln√∂k √örnak! Rem√©lem j√∂vŇĎre m√°r a b√∂rt√∂nr√°csok m√∂g√∂tt t√∂lti a Szentest√©t. √ćg√©rem k√ľld√∂k √Ėnnek r√°csos linzert :)

L√°szl√≥ Kriszti√°n enn√©l is jobban teljes√≠tett, egyelŇĎre 317-n√©l tart:

Stadionokban gazdag √ľnnepeket !

Papp Laura kijátszotta a Kocsis Máté-kártyát:

Azért vizelet mintát ön is adhatna Viktor :)

Mákony Béla öt lájkocskával, pedig többet érdemelne:

Ildit is pusziljuk, rem√©lem, f√©rfi volt√°l, √©s vett√©l neki sz√≠narany cs√ļcsd√≠szt csikl√≥izgat√≥ csillaggal a v√©g√©n! (√ĀFAs sz√°ml√°ra)

Advertisement

Pil√°kn√© Hubai Erik√°t√≥l pozit√≠v √ľzenet √©rkezett:

B√©kess√©get, boldogs√°got, csengŇĎsz√≥t, √©s gyertyal√°ngot! Aj√°nd√©kot, szeretetet, s mindent, ami fontos neked! Ajt√≥d el√© feh√©r b√°rsonyt: B√©k√©s, Boldog, Sz√©p Kar√°csonyt!

Massimo Ursini angol nyelven kívánt boldog karácsonyt:

Merry Christmas My President to you and your Family

Szenczi B√°lint √©s B√°lintn√© kil√°t√°stalan anyagi helyzet√ľket osztott√°k meg:

28800 Ft ennyi a hav√≠ bev√©t.Mit√∂l legyek boldog?Viz,vllany,g√°z,t√ľzel√∂,√©lelem,ruha,cip√∂,mit haggyak ki?Se kaja se t√ľzel√∂ se s√ľti,sajnos m√°r rem√©ny sem.Mit√∂l legyek boldog?

Advertisement

Jó ízléssel kontrázott erre Jávor Zsuzsa:

Ennyi p√©nzbŇĎl, hogy van interneted?

N√©h√°ny tucatot n√©ztem meg, az eg√©sz oldalakon kereszt√ľl megy, jelenleg 1356-n√°l tart. Azt hiszem, enn√©l lehangol√≥bb dolgot ma nem l√°ttam az interneten, √©s nem is nagyon fogok, mert mindj√°rt kikapcsolom, de elŇĎtte m√©g keresek valami j√≥t.