Nem akartalak benneteket f√°rasztani a Duna√ļv√°rosban zajl√≥ D1/B-s junior-vil√°gbajnoks√°ggal, kit √©rdekel az ilyen koroszt√°lyos vet√©lked√©s a szubkult√ļr√°n k√≠v√ľl, gondoltam, r√°√©r akkor, amikor a feljut√°s√©rt j√°tszunk majd. H√°t egy kicsit m√°sk√©ppen t√∂rt√©nt ez most sajnos.

Azaz a j√©gkorongban sem mindig minden fen√©kig tejfel, nemcsak a nŇĎi k√©zilabd√°ban.

Az t√∂rt√©nt, hogy a vas√°rnap kezdŇĎd√∂tt torna elsŇĎ meccs√©t b√ľntetŇĎkkel megnyert√ľk ugyan a lengyelek ellen ‚Äď Remigiusz Gazda hib√°j√°nak is k√∂sz√∂nhetŇĎen, amelyet a c√≠mben olvashat√≥ m√≥don √©nekelt meg a jk-blog tud√≥s√≠t√≥ja ‚Äď, az√≥ta azonban buktunk h√°rmat, sorban a franci√°k, az ukr√°nok √©s a kazahok ellen, √©s holnap a kies√©s elker√ľl√©se v√©gett j√°tszunk a jap√°nokkal. Pedig ez a mostani juniorcsapat sokra hivatott t√°rsas√°g, fasza kis √©vj√°rat, a j√∂vŇĎ rem√©nys√©gei, √©s el√©g √ľgyesen is mentek a fi√ļk minden meccsen, csak azt√°n k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fegyelmezetlens√©gek miatt a v√©ge rendre f√©lresiker√ľlt.

Na de sebaj, tanulni kell a hibákból!

Rem√©lem, a jap√°nok az√©rt el lesznek int√©zve. A k√©zilabd√°hoz visszat√©rve, ott a p√©lda, elment egy csom√≥ meccs but√°n, azt√°n a norv√©gokat csak siker√ľlt elkapni ‚Äď amikor m√°r tal√°n senki sem v√°rta ‚Äď, √©s legal√°bb az √∂t√∂dik hely√©rt j√°tszhatunk. Mert a sportban mindig van vissza√ļt.

Advertisement

Mondjuk a D2/A-ból is, de az azért nem esne jól.

Fotó: Mudra László/MJSZ