Egy férfi egy amerikaifoci-meccsen belelátott az előtte ülő nő sms-eibe, és úgy döntött, hogy figyelmezteti a nő barátját. A cetli, amire a figyelmeztetést írta, bejárta az internetet.

A Lye nevű férfi eredetileg a Detroit Lionst szerette volna nézni, de nem tudta nem észrevenni, hogy az előtte ülő, ránézésre nyolchónapos terhes nő egyfolytában egy Jason nevű férfival sms-ezik, ráadásul olyanokat, amiből nyilvánvaló volt, hogy megcsalja azt a férfit, akivel közben a nő a meccset nézte.

Lye úgy döntött, hogy cselekszik, és egy cetlire gyorsan ennyit írt: "Hé haver! Nem ismerjük egymást, de ha hazaérsz, nézd meg a csajod telefonját. Végig valami Jasonnel sms-ezett, hogy mennyivel szívesebben lenne állandóan vele" – írta Lye, majd azzal a kéréssel nyomta a férfi kezébe a meccs végén, hogy csak otthon olvassa el.

Később kiposztolta a Facebookra a cetlit és a nő fejét is hátulról, a kép pedig villámgyorsan elterjedt a neten, Lye pedig kapott a fejére rendesen. Minek avatkozik be mások dolgába? Miért teszi ki veszélynek a terhes nőt? Honnét tudja, hogy a nő és a férfi járnak? Nem lehet, hogy a nő és Jason csak barátok? Nagyjából ezek voltak a fő érvek.

Lye most válaszolt nekik, és azt mondta, hogy azért figyelt fel a párra, mert a nő nyilvánosan megszégyenítette a férfit, mert amikor valaki mellettük kifogásolta, hogy túl kevés sültkrumplit adnak egy adagban, gyorsan rávágta, hogy "semmi gond, úgyis hozzászoktam már a kis dolgokhoz".

Advertisement

Azt is hozzátette, szerinte a nő nem tarthat reálisan attól, hogy a férfi bántalmazza, különben nem küldött volna húsz sms-t közvetlenül a férfi mellett ülve a szeretőjének. Az pedig egyértelmű volt, hogy a férfi és a nő nem testvérek vagy barátok, hanem egy párt alkot. Lye nem is bánta meg utólag a tettét, csak azt, hogy nem hagyta meg az elérhetőségét, így nem tudja, mi történt később.

Te vajon bele mernél így avatkozni így mások magánéletébe?

(via Daily Mail)