Tudtad, hogy a Veszpr√©m Fidesz-k√∂zeli k√©zilabdacsapata egy olyan bajnoks√°gban indul id√©n a magyar alapszakasza helyett, amiben mindent a Gazprom fizet, hogy a D√Ā-t rekl√°mozza? Ha nem lesz vezet√©k, lŇĎhetnek a SEHA Gazprom South Stream League-nek.

Sokf√©le k√∂vetkezm√©nye lehet annak, hogy Putyin eln√∂k szerint m√©gsem √©p√≠tik meg a D√©li √Āramlat g√°zvezet√©ket. Ez kihathat Orb√°n Viktor sors√°t√≥l kezdve Eur√≥pa energiabiztons√°g√°ig egy rak√°s dologra. Matyika felhaszn√°l√≥ ezek k√∂z√ľl egy olyan lehetŇĎs√©get vetett f√∂l, amelyikre √©n, bevallom, soha az √©letben nem gondoltam volna:

RITK√ĀN VIZSG√ĀLT VET√úLETE A D√ČLI √ĀRAMLAT-K√ČRD√ČSNEK,

hogy ha nem lesz, akkor mi lesz a sorsa a SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LEAGUE nevŇĪ balk√°ni f√©rfik√©zilabd√°s versenysorozatnak, amelyben ugye a Veszpr√©m a magyar bajnoks√°g alapszakasza helyett indul, √©s ahov√° a Navracsics/K√°lomista f√©le vezet√©s alatt bev√°s√°rolta mag√°t a csapat, valamint amelynek a meccseit egy darabig hatalmi sz√≥val a Pro4 k√∂zvet√≠tette, ipar√°gi pletyk√°k szerint ingyen (azt√°n lemondott a megtiszteltet√©srŇĎl), √©s amelyben az utaz√°sokat, b√≠r√≥kat, sz√°ll√°sk√∂lts√©get √©s a p√©nzd√≠jat eddig a Gazprom fizette, hogy reklam√≠rozza a balk√°ni orsz√°gokban a D√©li √Āramlatot mint olyat.

Hasonló okokból szívhat egyébként a szerb Crvena Zvezda és a német Schalke focicsapata, ha a dolgok tényleg eszkalálódnak, ezeket is a Gazprom szponzorálja ugyanis, ugyanazért, mint a kézilabdaligát.