Az √©nekesnŇĎ f√©rje a Facebookr√≥l is t√∂r√∂lte Valla Attil√°t, aki rengeteg korm√°nykritikus tartalmat oszt meg, ezt unta meg az √©nekesnŇĎ, √©s f√©rje, Bogd√°n Csaba ‚Äď √≠rja a Bors. Bogd√°n szerint viszont Valla volt inkorrekt.

A sz√∂veg√≠r√≥ az elm√ļlt h√≥napokban kezdett akt√≠van politiz√°lni a k√∂z√∂ss√©gi oldalon, Bogd√°n pedig t√∂r√∂lte ez√©rt, √°ll√≠t√≥lag minden politiz√°l√≥ Facebook-ismerŇĎs√©vel egy√ľtt. A cikk szerint Szandi sem tagadta, hogy politikai okok miatt romlott meg a kapcsolatuk a szerzŇĎvel, aki egy√©bk√©nt 44 dalsz√∂veget √≠rt az √©nekesnŇĎnek.

Miut√°n megjelent a cikk, Bogd√°n a Facebookon azt √≠rta, a Bors √ļjs√°g√≠r√≥ja nem is besz√©lt Szandival. Tov√°bb√° inkorrektnek nevezte Vall√°t, ami√©rt kiragadott egy r√©szletet a levelez√©s√ľkbŇĎl, √©s t√°madta a bulv√°r√ļjs√°g√≠r√°s eg√©sz√©t, v√©g√ľl ki is posztolta a k√©t f√©rfi teljes lev√©lv√°lt√°s√°t, "mindenki eld√∂ntheti, ki mond igazat".

Ut√≥bbinak m√°r nagyon szomor√ļ, idŇĎsŇĎdŇĎ magyarzen√©sz-feelingje van, pl√°ne, amikor olyanok is elŇĎker√ľlnek, hogy ki mit csin√°lt egy falusi haknin. Bogd√°n Csaba az ElsŇĎ Emelet git√°rosak√©nt lett ismert, Valla Attila pedig milli√≥ magyar elŇĎad√≥nak √≠rt sz√∂vegeket, a HooliganstŇĎl G√°sp√°r Laciig.

via Bors