K√©t vaslogik√°j√ļ √°llamf√©rfi egy-egy csod√°latos mondattal √∂rvendeztette ma meg a nevetni v√°gy√≥kat. De ki mondott viccesebbet? D√∂ntsetek!

L√°z√°r J√°nos nem √©lŇĎsz√≥ban, hanem √≠r√°sban s√ľt√∂tte el a Mondatot. Egy √≠r√°sbeli k√©rd√©sre, ami azt firtatta, hogy mi√©rt emelik 40-rŇĎl 50 sz√°zal√©kra az RTL Klub rekl√°mad√≥j√°nak felsŇĎ s√°vj√°t, t√∂bbek k√∂z√∂tt a k√∂vetkezŇĎt felelte:

Ahogy azt b√°rki l√°thatja, a rekl√°mad√≥ bevezet√©se √≥ta az RTL maga mondott le a minim√°lisan elv√°rhat√≥ szakmai szab√°lyok betart√°s√°r√≥l, √©s a h√≠rad√≥k szerkeszt√©s√©t saj√°t p√©nz√ľgyi szempontjainak rendelte al√°.

Egy kereskedelmi t√©v√©nek, vagyis egy √ľzleti v√°llalkoz√°snak olyan h√≠rad√≥t szerkeszteni, ami a j√≥t tesz a c√©gnek p√©nz√ľgyileg? SKANDALLUM! Ha megbŇĪv√∂lt L√°z√°r logik√°ja, szavazz r√°!

Orb√°n Viktor √©lŇĎsz√≥ban sz√°llt be a versenybe, a p√©nteki szok√°sos Kossuth r√°di√≥s interj√ļj√°ban. A vas√°rnapi √ľzletbez√°r√°sokr√≥l sok m√°s mellett ezt mondta:

"Orb√°n szerint nem megalapozottak azok az √©rvek, hogy egy ilyen t√∂rv√©ny miatt emberek sz√°zai vagy ezrei vesz√≠thetik el √°ll√°sukat, hiszen ugyanannyi ember fog v√°s√°rolni, ugyanannyi term√©ket. √ćgy maximum m√°shol fognak dolgozni azok az emberek."

Advertisement

Touché! Ha magával ragadott a Bolyaiak óta történt legnagyobb magyar matematikai-logikai forradalom hangulata, szavazz Orbánra!

Na, ki a Nap Logikusa?