Nagyon vicces t√°mad√°sok √©rt√©k az afrikai sz√°rmaz√°s√ļ amerikai popszt√°rt, Akont, ami√©rt egy √≥ri√°si mŇĪanyag bubor√©kban mer√©szkedett a k√∂z√∂ns√©g k√∂z√© Kong√≥ban.

Akon m√©g vas√°rnap l√©pett fel Gom√°ban, √©s az √∂sszegyŇĪlt hatvanezer embert azzal is meg√∂rvendeztette, hogy kig√∂rg√∂tt t√∂megsz√∂rf√∂zni a t√∂megbe, √°m nem mindenki volt boldog.

A sajt√≥ban ugyanis megkapta, hogy az ebola miatt b√ļjt v√©dŇĎburokba - az orsz√°gban eddig 42 hal√°lesetet k√∂vetelt a v√≠rus az elm√ļlt f√©l √©vben (a Kong√≥i Demokratikus K√∂zt√°rsas√°gr√≥l besz√©l√ľnk).

Mindez csak az√©rt vicces, mert Akon nem elŇĎsz√∂r haszn√°lta a bubor√©kot: ugyan√ļgy megcsin√°lta 2010-ben is ezt a tr√ľkk√∂t, p√©ld√°ul Ausztr√°li√°ban √©s Dubaiban is ‚Äď biztos a sert√©sinfluenz√°t√≥l rettegett!

Egy√©bk√©nt pedig t√°volr√≥l sem Akon az egyetlen: a Flaming Lips √©nekese, elsŇĎk√©nt Wayne Coyne k√∂zlekedett ilyen bubor√©kban a k√∂z√∂ns√©gen, √©s teszi ezt √©vek √≥ta, fontos show-elemk√©nt. De csin√°lta ezt m√°r Diplo is.

Advertisement

Akon ugyan St. Louisban sz√ľletett, de rendszeresen visszaj√°r Szeneg√°lba, ahonn√©t a sz√ľlei sz√°rmaznak, √©s az egyik legn√©pszerŇĪbb h√≠ress√©gnek sz√°m√≠t Nyugat-Afrik√°ban, de az eg√©sz vil√°g ismeri az olyan sl√°gereit, mint p√©ld√°ul ez.

(via Daily Mail)