Eml√©keztek m√©g a vide√≥ra, amibŇĎl kider√ľlt, hogy M√°ga Zolt√°n maga A PROFI? K√∂zben az t√∂rt√©nt, hogy a Facebookr√≥l eltŇĪnt az eredeti verzi√≥, de k√©t napja fent van a YouTube-on. Meg az is t√∂rt√©nt m√©g, hogy Szentp√©teri Csilla, aki szint√©n mŇĪv√©sz, kirohan√°st int√©zett.

Azt √≠rta fb-n errŇĎl a csod√°latos mozg√≥k√©prŇĎl, hogy:

Zen√©szkolleg√°m oly m√©rt√©kben tesz visszatetszŇĎ, hivalkod√≥, √≠zl√©stelen, szoci√°lisan √©rz√©ketlen, √∂nt√∂mj√©nezŇĎ, kivagyis√°gt√≥l hangos l√©p√©seket (politik√°r√≥l m√°r ne is besz√©lj√ľnk!), hogy csak arra tudok gondolni, t√°n megbomlott az elm√©je.

H√°t nem is tudom. Szerintetek szabad ilyen gonosz dolgokat mondani?

Maga Mága így látja:

Nem tudok √©s nem is akarok mindenkinek megfelelni. √ögy l√°ttam, n√©h√°ny emberben meg√ľtk√∂z√©st keltett egy bejegyz√©sem, amelyben mag√°nrep√ľlŇĎg√©pen utazva meg√©rkezem egy rep√ľlŇĎt√©rre, ahol √ļjs√°g√≠r√≥k hada fogad. Nos, √ľzenem azoknak, akik rosszall√°sukat fejezt√©k ki: a felv√©tel egy videoklip r√©szlete, amelyet a HegedŇĪvel a vil√°g k√∂r√ľl c√≠mmel ind√≠tott turn√©sorozatom alkalm√°b√≥l k√©sz√≠tett az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok legnagyobb telev√≠zi√≥t√°rsas√°ga.

Advertisement

(Szerintem egy√©bk√©nt rekordot d√∂nt√∂ttem, amennyiben a reblog reblogj√°nak a reblogj√°t reblogoltam ‚Äď m√°r ha nem sz√°moltam el valamit.)

via: hvg.hu, bors, 444